Demokrat Zafer

Mustafakemalpaşa’da Zafer Farkı! Mustafakemalpaşa Bizimle Güvende!

Mustafakemalpaşa 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine dolu dizgin hazırlanırken Zafer Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Emine Güven iddialı cümleler kullandı. Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Emine Güven, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. İlçe Başkanı Köksal Şenkuyumcu ve belediye meclis adaylarıyla Balıkesir caddesinde seçim çalışmaları yapan Güven; “İlçe bizimle birlikte Bursa’dan hak ettiği payı alacak.” dedi.

Emine Güven, ”Özümüzden aldığımız feyz ve güçle seçim çalışmalarımıza büyük bir azimle başladık. Güzel ilçemiz Mustafakemalpaşa’nın her bir ferdi ile ‘Zafer’ bağlarını kuracağız.” dedi. İlçe Başkanı Köksal Kuyumcu ve Yönetimi ile birlikte tüm yerleşim yerlerinde vatandaşla kucaklaşan Emine Güven, ilçenin ve vatandaşın ihtiyaçlarını bilen, ilçemize kaliteli belediyecilik hizmetini getirmek için bu kutlu yola çıktıklarını, Mustafakemalpaşa’yı ve hemşehrilerini Zafer belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirtti.

Bilgi, birikim ve kişisel donanımı ile Mustafakemalpaşa ilçesinin her alanda gelişmesine katkı sağlayacak projeleriyle hemşehrilerine en iyi ve kaliteli hizmeti vereceklerine inandıklarını ifade eden Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Emine Güven, ”31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmalarına Mustafakemalpaşa’da inanmış ve adanmış ekibimizle her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız. Hüzünlü yüreklere ümit olup sevindireceğiz. Ve Mustafakemalpaşa’nın her güzelliğine sahip çıkacağız. Ulu Önderimizin adını taşıyan ilçemizi şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyerek Zafer belediyeciliği ile tanıştıracağız.” diye konuştu.

Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Emine Güven, ”İnanıyoruz ki, Mustafakemalpaşa ilçemiz kendisine kara sevdayla bağlı Zafer Partisi’nin anlayışıyla yükselecek ve halkımız hak ettiği hizmete kavuşacaktır.

Daha güzel yarınlar için çıktığımız kutlu yolda Mustafakemalpaşa sevdalısı tüm hemşehrilerimizin desteğine talibiz.” açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ