Demokrat Zafer

Zeytinburnu’nda Gündem Kahramanmaraş Oldu.

“Zeytinburnu’nda Kahramanmaraşlılar Başkan Ömer Arısoy’u Davul Zurna ve Maraş Dondurmasıyla karşıladı, ağırladı. Tam destek sözüyle dualarla uğurladı.”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçenin en faal dernekleri başında gelen Zeytinburnu Kahramanmaraş Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Necati Kalem ve yönetim kurulu üyeleri coşkulu bir kalabalık ile Belediye başkanı Ömer Arısoy’u caddeden dernek merkezinin önüne davul zurna ve dondurma ikramıyla karşıladı.

Zeytinburnu Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Necati Kalem biz Kahramanmaraşlıların Zeytinburnu’nda Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy başkanımızdır dedi. Gecemizde, düğünümüzde, cenazemizde ve bayramımızda belediyemizin tüm imkânlarını bizlere seferber eden ne talebimiz olursa yok demeyen Ömer Arısoy başkanımız bizlerin adayıdır, destekliyoruz dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un Kahramanmaraşlılar Derneği ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri, Belediye Meclisi Üyesi ve Adayları ile birlikte Cumhur İttifakı üyesi siyasi partilerin ilçe başkanları ve teşkilat mensupları da ilgisi yoğundu. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Selami Delibalta sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamasında ” Çayın iyisi, muhabbetinde koyusu olunca adres elbette Kahramanmaraş Derneğimiz” dedi.

ZEKAMDER Dernek Başkanı Necati Kalem yapılan programın sonunda şu sözleri söyledi. Başkan Kalem’in sözleri ” iyi günümüzde, zor günümüzde, gecemizde, düğünümüzde, cenazemizde ve bayramımızda bir telefon kadar bizlerin yanında yer alan ve belediyemizin tüm imkânlarını bizlere seferber eden ne talebimiz olursa yok demeyen Ömer Arısoy başkanımız bizlerin adayıdır, destekliyoruz, Başkanım gönlümüzde, oyumuzda sizlerledir.” Başkan konuşmasını Abdürrahim Karakoç’un

Beden ölür çürür cana bakın siz

Kim kiminle yürür ona bakın siz

Bırakın dönsün dönme dolaplar

Haktan hakikatten yana bakın siz. Dedi.

Zeytinburnu’nda yaşayan Kahramanmaraşlılara hemşehrileri kadar yakın olan belediye başkanı Ömer Arısoy programın sonunda Hafız Mehmet Yanar tarafından yapılan dualarla uğurlandı.

Haber: Eyüp Kadir Kılcı

Fotoğraf: Zeytinburnu Belediyesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ