Demokrat Zafer

Şükrü Deviren’den Emeklilere Müjde

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren Gemlik DİSK Emekli-Sen yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Bölge Parkı’nda gerçekleşen görüşmede Deviren, ihtiyaç sahibi emeklilere 2000TL maddi destek ve evini temizlemekte zorlanan yaşlı emeklilere de temizlik sözü verdi.

İlk olarak DİSK Emekli-Sen yönetim ve üyelerinin isteklerini dinleyen ve ardından açıklamalarını yapan CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren; “Sizlerin istek, talep ve önerileri bizim çok kıymetli. Emeklilerimizin sorunlarını yakından biliyor ve takip ediyorum. Meclis listemizde emekli adaylarımız da var. Bende bir emekliyim. Sizlerin bizden talep etmiş olduğunuz kent lokantası, halk büfe ve halk market talepleriniz zaten bizim projelerimizin içerisinde yer alan konular. Biz göreve geldiğimiz ilk bir yılda Gemlik’e 4 adet kent lokantası kazandıracağız. Bu kent lokantalarında hedefimiz başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm Gemlik halkını uygun fiyatlı ve sağlıklı gıdayla buluşturmak olacak. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu hayat pahalılığında emekli vatandaşlarımızın da bu kent lokantalarından yararlanmalarını sağlayacağız. İhtiyaç sahibi emeklilerimize Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey’in de desteği ile 2000TL maddi destek sağlayacağız. Ek olarak biz de ihtiyaç sahibi ve özellikle temizlik işlerini yapamayacak olan emeklilerimizin ev temizliklerini yapacağız.” dedi.

Yapılan görüşme sonrasında Şükrü Deviren’e tam destek vereceklerini, istedikleri projeleri yapacağı için şimdiden teşekkür eden DİSK Emekli-Sen yönetimi ve üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ