Demokrat Zafer

Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Destek: Nurcan Ezel Hümay’dan Emekçi Kadınlara Yeni Fırsat

Nurcan Ezel Hümay, Emekçi Kadın Destek Programı ile kadınların hayallerini gerçekleştirmeleri için destek oluyor. Başvurular başladı

Tanınmış yazar, yayıncı ve yapımcı Nurcan Ezel Hümay , takipçileri için Emekçi Kadın Destek Programı’nı başlattı. Programın amacı, iş kurma hayali veya projeleri olan emekçi kadınlara destek olmak. Hümay, “Kahraman Aramayan Kadınlar” söyleşilerinden sonra kadınlardan birçok destek talebi aldığını belirten Hümay, bu nedenle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü’nde  programı başlattığını duyurdu ve desteği bir projeye dönüştürme kararı aldığını açıkladı.

Hümay, amacının kadınlara mevcut durumlarının, eğitimlerinin, inançlarının, medeni durumlarının veya yaşlarının hayallerini gerçekleştirmeleri için bir engel olmadığını göstermek olduğunu vurguladı. “Bana ilk inanan kişi öğretmenimdi. Onu hiç yanıltmadım. Desteğe ihtiyacı olan kadılara ilk inanan yoldaşları olmaya kararlıyım” dedi.  Başvuru için kısa bir özgeçmiş, fotoğraf, proje veya hayaleri hakkında bilgiler, projenizin ihtiyaç listesi ve planını içeren bir özet gönderilebileceğini belirtti.

İletişim için e-posta adresi nurcanezelhumay@gmail.com üzerinden ulaşılabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ