Demokrat Zafer

BingX, Copin ile İş Birliği Gerçekleştirdi

Dünyanın önde gelen borsalarından olan BingX, dijital varlıklar için finansal hizmetler platformu olan Copin.io ile stratejik bir iş birliği yaparak broker programında önemli bir yükseltme yaptığını duyurdu. Bu iş birliği, özel türev hizmetleri birlikte yaratmayı ve kullanıcıların işlem deneyimlerini yeni zirvelere taşımayı hedefliyor.

Copin.io, Web3 alanı için özel olarak tasarlanmış yenilikçi bir copy trading çözümü sunarak kullanıcıların en iyi kripto borsalarındaki zincir üstü trader’ların stratejilerini keşfetmelerini, analiz etmelerini ve çoğaltmalarını sağlıyor. Copin.io, en iyi borsaların zincir üzerindeki verilerinden yararlanarak, piyasadaki bölünmüşlüğü gidermeyi ve bu verileri copy trading, sosyal alım satım platformları ve gelişmiş trader veri analiz araçları da dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için kullanmayı amaçlamaktadır.

Bu iş birliğinde Copin.io, BingX için bağımsız bir broker olarak hareket ederek varlık korumasını geliştirecek ve kullanıcılara BingX’in üstün likidite deneyimine erişim sağlayacak. Kullanıcılar, Copin.io’nun Web3 alanı için tasarlanmış benzersiz copy trading çözümlerinden yararlanarak BingX’teki zincir içi yatırımcıları keşfedebilir, analiz edebilir ve taklit edebilir. Bu iş birliği, BingX’in güvenli ve kârlı işlem ortamları sunma taahhüdüyle uyumludur.

Vivien Lin, BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) ise heyecanını sözlerle dile getirdi: “Bağımsız aracı kurum likidite hizmetlerimizi Copin.io’nun küresel kullanıcı tabanına genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Amacımız, aracı kurum ortaklık ağımızı genişletmek. BingX’in derinliğini ve likiditesini dünya çapındaki büyük aracı kurumlara, platformlara ve kuruluşlara daha da genişleterek aracı kurum programlarının ve ekosistemlerinin birlikte geliştirilmesini sağlamaktır.”

İş birliği, BingX’in tüm kripto para aracı kurumlarına açık olan Küresel Aracı Programını da kapsıyor. Bu program, BingX’in Sürekli Vadeli İşlemler ve Spot piyasalarında işlem yaparak komisyon kazanma fırsatları sunuyor. BingX Broker Programı’na katılan aracılar, %55’e varan alım satım komisyonları, günlük ödemeler ve diğer finansal teşvikler de dahil olmak üzere bir dizi avantajdan yararlanacak. Ayrıca BingX, oran limitleri ve diğer özel hizmetler de dahil olmak üzere bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanmış özel API desteği de sağlamaktadır.

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren lider bir kripto para borsasıdır. BingX, spot, türevler, copy trading ve varlık yönetimi dahil olmak üzere çeşitlendirilmiş ürün ve hizmetler sunmaktadır. Hepsi yeni başlayanlardan profesyonellere kadar kullanıcıların gelişen ihtiyaçları için tasarlanmıştır. BingX, kullanıcılara işlem yeterliliklerini artırmak için yenilikçi araç ve özelliklerle güçlendiren güvenilir bir platform sağlamayı taahhüt eder. BingX, 2024 yılında Chelsea FC’nin ana ortağı olmaktan gurur duyarak spor dünyasında heyecan verici bir ilke imza attı.

BingX’i ziyaret edin: https://www.bingx.com/tr-tr/

BingX topluluğumuza katılın ve en son tekliflerimizden haberdar olun:

Telegram: https://t.me/BingXOfficial

Twitter: https://twitter.com/BingXOfficial

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ