Demokrat Zafer

Kazancı, Bursasporlulara vaadlerini açıkladı

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, Bursaspor için gerçekleştirmeyi planladıkları projelerini açıkladı. Kazancı, “Bursaspor’u kimsenin arka bahçesi yapmayacağız” dedi.

Zafer Partisi Bursa BBB Adayı Kazancı, Bursasporlulara vaadlerini açıkladı 

CEREN SÜMBÜL – MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram KazancıTürkiye‘nin yerel seçimlere girmesine az bir zaman kala Bursaspor için geliştirilen projeleri açıklamak üzere Timsah Arena’nın bilet gişesi önünde Bursasporlulara seslendi.

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı’nın konuşmasından satır başları şöyle; 

“TİMSAH ANAOKULLARI OLACAK” 

“Stadyumun içerisinde tamamen timsah anaokulları olacak. Bursa’da yaşayan her çocuk Bursasporlu olarak dünyaya gelmiş olacak. Stadyuma girerken ana okula giden çocuklar timsah anaokullarında okuyarak her gün Bursaspor Stadyumunu görecekler. Çocuklarımız her gün Bursaspor’un stadyumunu görmezse  o zaman Bursa’da daha fazla başka takım taraftarı olur. Bizim önce Bursasporluluk ve Bursalılığı artırmamız lazım”

“ARAZİYİ BURSASPOR’A HİBE EDECEĞİZ”

Bursaspor Stadyumu’nu hepiniz biliyorsunuz. Bursaspor Stadyumu’nu hayal edin. Etrafındaki araziyi Bursaspor’a hibe edeceğiz ve bu alanda kafeteryalar olacak, Bu alanda restoranlar olacak, bu alanda küçük spor alanları olacak ve bu alanın tüm gelirini Bursaspor’a bağışlayacağız.

Gördüğünüz hastanenin karşısındaki tüm alanı eczane ve tıp merkezlerine vereceğiz ve oranın gelirlerinin tamamı da Bursaspor’a aktarılmış olacak”

“BURSASPOR’U KİMSENİN ARKA BAHÇESİ YAPMAYACAĞIZ”

Bursa‘da otopark parası ödeyen herkes paralarının yüzde 20’sini Bursaspor’a aktarmış olduğunu görecek. Bursaspor’u hiç kimsenin arka bahçesi yapmayacağız. Bursaspor’u ayağa kaldıracağız ve tamamen siyasetten uzak, sadece Bursa’nın, Bursa gençliğinin ve Bursalıların bir malı halinde gelecek 5 yılda Süper Lig’de Avrupa’da oynayan bir takım haline getireceğiz”

“BURSASPOR’UN GÜÇLÜ VE YARIŞAN BİR TAKIM OLMASI LAZIM”

Bursaspor olmazsa o zaman hiçbir şekilde hiçbir uluslararası takımı Bursa’da seyredemezsiniz. Önce Bursaspor‘un güçlü ve yarışan bir takım olması lazım. Hepinizi Bursaspor’a destek vermeye davet ediyorum”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ