Demokrat Zafer

GENEL BAŞKAN BEDRİ YALÇIN’DAN BURSA ÇIKARMASI..!!

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın Yerel seçim öncesi seçim çalışmaları kapsamında Bursa’ya geldi. Bursa’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Bedri Yalçın Partililer tarafından coşku ile karşılandı.

Yerel seçimlere az bir zaman kala Bursa’da siyaset sıcaklığını korumaya devam ediyor. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın Temenyeri Kafe’de düzenlenen organizasyonda Partililerle bir araya geldi.Partililerin yoğun tezahüratları karşısında Bedri Yalçın atmosferin de heyecanıyla gelen Partili Konuk ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Anadolu Birliği Partisi Bursa İl Başkanı Sadi İzci’nin yanı sıra Anadolu Birliği Partisi’nin ilçe başkanları, teşkilat başkanları ve yöneticileri ile soğuk ve yağışlı havaya rağmen yüzlerce Partili ve vatandaşın toplantıya katılım sağladığı gözlendi.

Anadolu Birliği Partisi’ne gönül verenlerin ve konukların genel başkan Bedri Yalçın ile buluşmaları renkli görüntülere sahne oldu. Bu güzel buluşmada Genel Başkan Bedri Yalçın şunları söyledi;

BAYRAKLARLA DONATILMIŞTI..!!

Cümleten Selamünaleyküm çok değerli kardeşlerim sizlerle birlikte olmaktan gurur duydum güzel ülkemin güzel insanları.Saygıdeğer il başkanımız, saygıdeğer teşkilat başkanlarımız, en başta da ablalarım, bacılarım ,kardeşlerim ve yarınlarımız umutlarımız olan gençlerimiz hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum ,hepiniz hoş geldiniz.

Bugün buraya gelmemizin nedenini biliyorsunuz. Halkı saflaştırdılar, halk şu anda can çekişiyor modunda. Korkuyor etrafına bakıyor ne yapılıyor ,ne dönüyor diye çok da merak içinde. Biz Türkiye ittifakı olarak 22 partiyiz, 22 partiden biriyiz, seçime girebilen bir partiyiz. Anadolu Birliği Partisi çok şükür hepinizin desteğiyle gayretleri ile seçimlere girme hakkı kazandı. Bundan sonra inşallah Türkiye’nin sorunlarını göğüsleyip ülkemizin meselelerini dile getirip yarınlarımızı ,gençlerimizi, yaşlılarımızı, ev hanımlarını, öğrencilerimizi düşünerek tarımı düşünerek ayrıca onların sağlığını düşünerek bazı programlarımız var. Tamamen biz Avrupa’ya dayalı bir çalışma sistemi uyguluyoruz. Neden Avrupa? 65 yıl önce savaştan çıkıp dünyanın 1. ekonomisi olan Almanya en güzel örnek hepimize en iyi tablo. Demek ki çalışınca oluyormuş yerle bir olmuştu Almanya biliyorsunuz hiçbir şey kalmamıştı taş taş üstünde kalmamıştı ama şimdi bakıyorsunuz Almanya’ya şimdi şu an en ön sırada yer alıyor. Bakmayın Amerika, İngiltere konuşuluyor ama halkıyla büyüyen gelişen Almanya’dır.Ben de 42 yıldır Almanya’da yaşamış Almanya’nın sistemini çok iyi bilen biriyim. Aslında çok kolay ülkede haksızlık, hukuksuzluk , Adaletsizlik olmazsa o ülke çabuk kalkınır. İşte dün başka bugün başka konuşanlar bugün ülkenin tamamen dışında hiç düşünmeden ülkeyi hareket eden yapıya insanları o durumu o şekle getirdiler.

GÜNEŞİN DOĞDUĞU YERDİR ANADOLU..!!

Anadolu Birliği demek Anadolu demek. Anadolu Dünya milletlerinin gerçekten doğduğu geliştiği bir yer demek.Yoksa Anadolu demek Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu demek değil. Bunu bilin. Güneş’in doğduğu yer Anadolu’dur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bile o Cumhuriyeti kurmadan önce yeniden Anadolu diyerek yola çıkmıştır. Yeniden oradaki insanlarla birleşerek buluşarak ve hakikaten meseleleri de çok iyi irdeleyerek buluşturarak ve buluşarak çözmüştür.sizin Aslında çok büyük şansınız var. Ben sizin hepinize şöyle bir soru soracağım şu anda Eğer ülkenin gidişatından memnunsanız yarınlarınız, umutlarınız olan çocuklarınızdan bir endişeniz yoksa,Torunlarınızın geleceğinden kuşku duymuyorsanız şimdi şu salonu Hemen şimdi terk edin.

ÜLKE VASATİZMLE KARŞI KARŞIYA..!!

Biz de işimize gidelim önümüze bakalım bizim de kendimize göre işlerimiz var. Eğer memnunsanız bugün ülke vasatizmle baş başa bırakılmıştır. Her şeyi vasat sağlığa gidiyorsunuz sağlık vasat, ekonomiye bakıyorsunuz ekonomi vasat,ülkenin emeklisine soruyorsunuz emekli vasat, öğrenciye çocuklarınıza soruyorsunuz baba bizi yurt dışına gönderin diyorlar. Güzel kardeşlerim mesele aslında çok açık ve net. Eğer hakikaten huzurluysanız mutluysanız kimseyi mutsuz da etmeyin huzursuz da etmeyin gidin evinizde oturun. Kendi kendinizi yok sayıyorsanız yok biliyorsanız o zaman başka bir şey yapmanıza gerek yok.

PUSULADA 11. SIRADAYIZ..!!

Bir kere önce siyasetle uğraşan kişinin kimliği temiz olmalı. Eğer siz temiz bir kimliğe sahip bir lider seçmemişseniz , vallahi geleceğiniz huzurlu olamaz. Bir baba düşünün eve sarhoş geliyorsa çoluk çocuğunu düşünmüyorsa , iş yerinden her gün siz onun adına şikayet alıyorsanız o kişi size aile reisliği yapamaz. Siyasetçi de aynıdır siyasetçinin başka hiçbir yönü yoktur. Aslında siyasetçi kimdir biliyorsunuz halkın arz ve taleplerini dinleyip rahmani düşünürse Hakk’a hizmet, şeytani düşünürse ranta hizmet eder yani. Kısaca bu şekilde ben bunları net bir şekilde söylüyorum. O yüzden biz biri geç 11’i seç diyoruz. Pusulada 11 sıradayız. Benim bu anlamda hiçbir problemim yok. Problemi olan hepimiziz. Yarınlarımız gençlerimiz çocuklarımız torunlarımız ve bu vatana Millete hizmet etmiş yaşlılarımız değerli kardeşlerim onun için mesele hepimizin meselesi. Sadece Bedri Yalçın’ın meselesi değil biz bu ülkenin biliyoruz içerisinde yaşıyoruz ve ferdi olmaktan da gurur duyuyoruz.

BAYRAKSIZ HİÇ GEZMİYORUM..!!

Ben şu bayraksız hiç gezmiyorum. Bayrağımız belli yurdumuz belli milletimiz belli, insanımız belli, Biz de belli olmayan hiçbir şey yok.Çanakkale’de Çanakkale geçilmez diyen Cemal Çoban Paşa’nın ben torunuyum.Onlar 250.000 diyorlar ama orada 550.000 kişi şehit oldu. Biz onların torunlarıyız. Eğer dedelerimizin ruhlarını gerçekten Şad olmasını istiyorsak bunları unutmamalıyız, bugün ülkede ne var arayın şimdi buradan biriniz hastaneyi herhangi bir servisten randevu isteyin diyecekler ki size 3 ay sonra hatta bazılarında bir yıl sonraya.Bir de aynı yeri tekrar arayın ben Suriyeliyim deyin ben Afganistanlı Pakistanlıyım deyin yarın sabah 9.00’da bekliyoruz diyor öyle değil mi?.

Benim burada yanımda bir genel başkan arkadaşımız daha var Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral kardeşim diğer arkadaşlarımız da var, 22 tane siyasi parti Genel Başkanı var biliyorsunuz. Bir de gerçekten çok değer verdiğim vatanını ,bayrağını ,milletini seven 21. dönem Afyon milletvekili Müjdat Kayayerli kardeşimiz de aramızda .Her yere bizimle geliyor hiçbir beklentisi yok. Ne aday olma derdi var ne başka bir şey var. Ülkedeki meseleleri sıkıntıları çok net biliyor zaten kendisi 25 yıl Selçuk Üniversitesi’nde hocalık yapmış, insanları eğitmiş topluma insan kazandırmaya gayret etti çalıştı ve başardı.Kendisi bir dönemde milletvekili oldu baktılar ki Müjdat Kayayerli çok dürüst ,çok ciddi vatanını bayrağını, milletini seven bir kardeşimiz.Arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde 100.000 kişi ultra lüks yaşıyor, 1 milyon kişi lüks yaşıyor bu 1 milyonunda etrafında 15 kişi var 15 milyon ediyor. Zaten o sokakta o kafeler de lüks yerlerde gördüğünüz kişiler o 15 milyonun içerisinden.

ATATÜRK BU ÜLKENİN KURUCUSUDUR..!!

Ben Malatyalıyım geçen yıl deprem yaşadık biliyorsunuz, 137.000 kişi orada insanlar barınakta konteyner dedikleri barınakta barınıyorlar. 6 Şubat’ta da Hatay’daydık gittik orada ölenlerimize mevlüt okuttuk ,dua okuttuk.Dinin sahibi Allah’tır hiç kimse hiçbirimiz ne dini siyasete alet etmeliyiz ne de dini kendi tekelimizdeymiş gibi anlatmamalıyız. Atatürk bu ülkenin kurucusu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varoluş sebebinin yegane sebebidir. Bayrak bu milletin simgesidir olmazsa olmazıdır. Şimdi bakıyorsun birileri şehitleri Almış eline, Kimi bilmem bayrağı alıyor, kimi Atatürk’ü alıyor bu böyle olmaz,olmamalı.

5 DÖNÜM TARLASI OLANA TRAKTÖR HİBE EDECEĞİZ..!!

Bazı yerlerde ben bunu söylüyorum Bursa’da da değerli il başkanım Bursa büyükşehir belediye başkan adayımız söyleyebilirler.5 dönüm tarlası olan her Türk vatandaşına bir tane traktör hibe edeceğiz. Bunu ben vermiyorum babamın parasıyla vermiyorum dünyadaki Avrupa Birliği ve dünya Birliği bunu veriyor, biz bu Avrupa-Dünya birliğinden engelli kardeşlerimize 25 yıldır engelli arabası getiriyoruz hibe ediyoruz .Almanya’da bunun tanesi 6.000 Euro, burada ne kadardır bilmiyorum, böyle bir sistem var sen köylünü zengin edersen köyde ona artık muhtaç olmazsa ne anlatacak kime verecek kimseyi bulamayacak. Ellerin ülkesinde insanlar elektronik oy kullanıyorlar niye dürüst herkes. Niye burada elektronik oy kullanılamıyor, normalde sistem var, T.c.’sini bir sefer girebilirsin girsin oyunu kullansın niye hırsızlık yapabilir deniliyor.Bu yüzden olmuyor.

EŞLERİNİZ,ÇOCUKLARINIZ,ANNELERİNİZ, BABALARINIZ SİZE EMANETTİRLER..!!

Seni beni kimseyi düşünmüyorlar kendilerini düşünüyorlar. Hiçbir sorunları yok. Halk otobüsüne binmişlikleri yok. Bizim giydiğimiz gibi Çetinkaya’dan şuradan buradan giyinmiyorlar onlar işte georgie’den armoni’den giyiniyorlar. Adam o gün geldi diyor ki ayakkabımı 7.500 dolara aldım nasıl başkanım iyi mi diyor. Vallahi ben de dedim ki 380 liraya aldım:)) Benim ayağım rahat dedim hiç sıkmıyor dedim çünkü helal. Senin ayağında o ayakkabı var ama üzerindeki yük nasıl biliyor musun 7,5 ton gibi yük taşıyorsun dedim. Vatandaşımız için milletimiz için Bayrağımız için ülkemiz için en azından evlatlarınız için bu mücadeleyi verin bacılarımızı üzmeyin, evdeki eşlerinize iyi davranın ,eşine iyi davranmayanın yeri cehennemdir.Bunu da bilin eşleriniz size emanettir, çocuklarınız size emanettir ,babalarınız anneleriniz size emanettir sakın onları üzmeyin.Ben burada konuşmamı tamamlıyorum.Teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız, İyi ki gelmişiz en azından yüzlerinizi gördük öbür tarafta hepinizi tanıyacağım bundan hiç kuşkunuz olmasın. Tabii son olarak buradan Bursa İl başkanımız Sadi İzci’ye, ilçe başkanlarımıza ,teşkilat başkanlarımıza, tüm adaylarımıza hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun sağ olun var olun.Diyerek konuşmasını tamamladı.


MÜKEMMEL ORGANİZASYON NEDENİYLE TEŞEKKÜRLER SADİ BAŞKAN..!!
Cenaze katılımlarından dolayı katılamayan ilçe Başkanı ve partililer olmasına rağmen genel başkan Bedri Yalçın ve yanındaki konukları güzel bir organizasyon neticesi ile karşılayan Partililerle buluşmasını sağlayan Bursa’mızın Değerli iş insanlarından Anadolu Birliği Partisi Bursa İl Başkanı Sadi İzci’ye böylesine güzel bir toplantıyı organize etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyor diğer bütün arkadaşlarımıza katılan tüm ilçe başkanlarına, belediye başkan adaylarına ve tüm Anadolu Birliği Partisi üyelerine bizler de çalışmalarında başarılar diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ