Demokrat Zafer

BAĞIMSIZ ADAY METİN YILDIRIM’DAN GEMLİK ZiYARETİ

Bursa Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılacak olan Metin YILDIRIM ve beraberindeki heyet Gemlik’i ziyaret etti. 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Bursa Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren siyasetçi Metin YILDIRIM,Bursa’da kaybedilecek 5 yılın olmadığını belirterek vatandaşları ziyaret etti.

‘’Bir tercihin var Bursa!” sloganı ile yola çıkan Yıldırım,seçmeni iki kutuplu siyasetten kurtarmak için aday olduğunu;iktidardan da muhalefetten de memnun olmayan seçmen sayısının son zamanlarda oldukça arttığını ve yeni bir alternatif olarak aday olduğunu dile getirdi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, 6 Şubat’ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depreme dikkat çeken Metin Yıldırım;6 Şubat depreminde büyük yaralar alındığını ve aynı durumla karşı karşıya gelmemek için Bursa’ya sahip çıkmanın zorunluluk olduğunu belirtti.

Bursa Bağımsız Belediye Başkan Adayı Metin Yıldırım, “Bursa’ya sahip çıkmak zorundayız. Başka Bursa yok. Hep birlikte Bursa’yı yöneteceğiz. Bir ve beraber olma zamanı.Kaybedecek bir 5 yılımız yok. Bu sefer Bursa için bir olma zamanı. Sen,ben yok,Bursa var.Bursa için karar zamanı. Birlikte yapalım, beraber başaralım.” diyerek vatandaşlardan destek beklediğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ