Demokrat Zafer

Sizler en büyük alkışa değersiniz.

Memleket Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Yasemin Soydan 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında Kadınlar için projesini de açıkladı.

Bu ekonomik şartlarda küçük bütçesine rağmen ailesine pişirip yediren, temiz pak giydiren ev kadınlarımızın, aile bütçesine katkı sağlamak için evden üreten, çocuklarına hem anne hem baba olan, dışarıda çalışan aynı zamanda evini çekip çeviren vefakar cefakar emekçi kadınlarımızın, tüm mobinge, çevre ve aile baskısına rağmen başarılı iş kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar günü kutlu olsun. Sizler en büyük alkışa değersiniz.
40 günde 40 proje esaaıyla hazırladığımız seçim beyannamesindeki projelerimizden sizin için olanı 8 Mart kadınlar günü vesilesi ile açıklıyoruz.
Evden hizmet veren kadın girişimcilerimizin güçlenmesi ve daha etkin bir şekilde ekonomiye katkı sağlaması için önemli adımlar atacağız. Bu kapsamda, kadın girişimcilerimizin küçük esnaf pozisyonuna taşınabilmesi için öncelikle kendi aralarında adını İKAGİ ( İnegöl Kadın Girişimci ve işletmecileri Kooperatifi) koyduğumuz  kooperatif kurmaları için gerekli girişimleri yapacağız. Kooperatif bünyesinde yer tahsisi sağlayarak, şu anda uygulanan kısa süreli çadır ve sergi mantığından kurtaracak, daha kalıcı ve sürdürülebilir bir iş modeli oluşturacağız

Ayrıca, kadın girişimcilerimizin işlerini büyütebilmeleri ve daha fazla destek alabilmeleri için bir iş merkezi kuracağız. Bu iş merkezinde, iş planı hazırlama, pazar araştırması gibi konularda girişimcilere destek vererek , onların daha güçlü bir şekilde rekabet edebilmelerini sağlayacağız.

Kadınların ekonomiye katılımını artırmak, toplumsal kalkınmayı desteklemek ve İnegöl’ü daha güçlü bir geleceğe taşımak için hep birlikte hareket edeceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ