Demokrat Zafer

Rusya’nın En Büyük Ticari Araç ve Teknolojileri Fuarı COMvex 2024 Moskova’da Düzenleniyor

Moskova’da düzenlenen Rusya’nın en büyük uluslararası ticari araç ve teknolojileri fuarı COMvex, 28-31 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Rusya Federasyonu’nun Moskova şehrinde 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek COMvex Fuarı, Rusya’da düzenlenen en büyük uluslararası ticari araç ve teknolojileri fuarı olma özelliği taşıyor. COMvex 2024, Rusya ve Doğu Avrupa’daki en büyük endüstri fuarı olarak da kayda geçmeye hazırlanıyor.

Crocus Expo Fuar alanında düzenlenecek olan COMvex; Uluslararası İş ve İnşaat Makineleri ve Teknolojileri Fuarı – CTT Expo, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı – CTO EXPO ve Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı – LOGISTIKA Expo ile eş zamanlı olarak yan yana salonlarda gerçekleşecek.Bu 4 etkinlik toplam 200.000 m2 + alanda 12 salon ve dış alan olmak üzere toplam 1500 katılımcıya ve 75.000’den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen COMvex 2024; kamyonlar, otobüsler, hafif ticari araçlar, elektrikli araçlar, treylerler, yarı treylerler, damperler, dorseler, yedek parça ve bileşenler, IT, yazılım, telematik ve hizmet sağlayıcıları bir araya getiriyor.

Türkiye Temsilciliği Taneva Fuarcılık tarafından yapılan fuara ilişkin bilgi veren Taneva Fuarcılık Kurucu Ortağı İdil Aslantaş, COMvex’e Türk firmalarının gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle Türkiye’ye ayrılan alanın geçtiğimiz Aralık’ta dolduğunu ve bunun bir rekor olarak kayıtlara geçtiğini söyledi. Aslantaş, Türk ticari araç ve teknolojilerinin fuarın en güçlü katılımcıları arasında olacağını belirtti.

2023 yılındaki başarılı başlangıcı ile dikkat çeken COMvex, Rus otomotiv ve ticari araç endüstrisindeki ana etkinlik olarak konumlandı. Geçen yıl 27.201 m2’lik alanda 144 katılımcıyı ağırlayan fuar, katılımcıların %80’inden fazlasının stant alanlarını büyük ölçüde büyütme isteği ile bu yıl 60.000 m2’den fazla alanda ve 3 salon ile dış alana genişledi.

Fuarda Aliance Truck group, Amt Nv, Argo (Shacman), Atlant(Joyall), Beiben, Bonum, Bitüg, Ctm, Daewoo Truck, Dong Feng Trucks, Foton, Kdm, Lukoil, Megadrive, Rusman, Sinotruk, Teboil, Tk Lift, Promtekh, Truck-Platforma, V-Kran, Lider Dv, Yengora (Sitruk), Youtong, Kamaz, Az Ural, Maz, Silk Way, Chaika Nn, Shakman Ru gibi uluslarası katılımcılar yer alacak.

Özellikle Türk firmalarından büyük ilgi gören COMvex’e bu yıl Türkiye’den yaklaşık 4500 m2 alanda 35 firma katılıyor. ADAKON Treyler, BRF Treyler, CANGÜLLER, GALİPOĞLU HİDROMAS, KKT Treyler, LİDER LOWBED, MAKİNSAN, MUSTAFA CEYLAN, NURSAN, OPTİMAK, ORTHAUS, REİS Treyler, SAMPA OTOMOTİV, SEYİT USTA, SERİN Treyler, STU Treyler ve ZEYNELA (Yıldız Treyler) gibi sektörün önde gelen firmaları bu önemli etkinlikte yer alacak.

Bu yıl ilk kez Türkel Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye milli iştirak organizasyonu düzenlenecek olan COMvex, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından yüksek orandaki teşvik ile destekleniyor.

Sigma Expo Group hakkında:

Sigma Expo Group, en büyük endüstri fuarı etkinliği de dahil olmak üzere Rusya’daki önde gelen endüstri fuarlarının organizatörüdür: Uluslararası İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı – CTT Expo, Uluslararası Ticari Araçlar ve Teknolojileri Fuarı – COMvex, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı – CTO EXPO, Uluslararası Lojistik, Depolama ve Taşımacılık Fuarı – Logistika Expo

Taneva Fuarcılık hakkında::

Taneva Fuarcılık, bünyesinde bulundurduğu uluslararası fuarlar ile Türk firmalarının yurt dışı pazarlarındaki fuarlara katılımlarını sağlamaktadır. Türkiye Resmi Temsilciliği’ni yürüttüğü Sigma Expo Group firmasının fuarlarına her yıl 100’den fazla Türk firmasının katılımını sağlamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ