Demokrat Zafer

Leyan Seyan’ın ilk single’i “Bluetiful”un lansmanı gerçekleşti! Kadının gücünü haykıran şarkı 8 Mart’ta yayında!

Genç yaşta elde ettiği başarılarla kadınlara ilham veren; dikkat çeken uluslararası çalışmalarıyla adından söz ettiren Belçika kökenli davulcu Leyan Senay ilk single’i Bluetiful’u 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Videomite etiketiyle yayınlıyor.
 
Türk geleneksel ritimlerini ve kültürünü tüm dünyaya temsil ederek dünya çapında ses getiren Leyan’ın sözü ve müziği kendisine ait olan ve davulculuğunun yanı sıra vokal yeteneğini de gösterdiği şarkının önceki akşam Nou94 Koşuyolu‘nda gerçekleşen lansman partisine aralarında müzisyen Can TemizDJ Nikki Wild, komedyen Eda Özyurt, Influencer Mehmet Ali Çatal, TedX Türkiye organizatörü Ali Üstündağ gibi ünlü isimler ve basın mensupları da katıldı.
 
Leyan’ın doğu batı müziğini sentezlediği ilk single’i Bluetiful’un Mustafa Özen yönetmenliğinde çekilen klibinin de gösterildiği gece izleyenler tarafından tam not aldı.
En büyük hedeflerinden biri kadınlara özgürce hayallerinin peşinden gitmeleri için ilham ve cesaret vermek olan Leyan ilk single’i Bluetiful’u şu sözlerle ifade ediyor;

“Bu şarkı aslında sanat serüvenimde kendime söylemek istediğim cümleler ve kendime verdigim bir hediye olarak ortaya çıktı ilk. Zor anlarımda bana güç veren ve ‘hadi Leyan, başarabilirsin!’ diyen… Dinleyenlere de bu gücü ve ilhamı tüm mavilikleriyle hissettirmesini diliyorum…”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ