Demokrat Zafer

YUNUS KOÇAK’LA OSMANGAZİ DEĞİŞİME HAZIR

Bir çok ilde olduğu gibi Bursa’mızda da değişim rüzgarı esmekte ve hiç şüphesiz seçimin favorileri arasında Yeniden Refah Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Sayın Yunus Koçak’ta var.

Her ne kadar Bursa medyası Yunus Koçak Bey’e ilgisiz davransa da Yunus Bey ile yaptığımız saha çalışmalarında halkın büyük bir teveccühü ile karşılanıyor.

Kendisine ayrıca yıllardır Yeniden Refah Partisi Osmangazi ilçe başkanı da olduğu için, mahalle esnaflarının bir çoğu kendisini teşkilatı ile yaptığı esnaf ziyaretlerinden zaten tanıyor.

Hatta “Vay Yunus başkanım, bize uğramadan gidersen darılırım” diyen esnaflarımızı da gördük. Bu durum Yunus bey’i kesinlikle seçimin favorileri arasına koyuyor.

Keza yanında ekibi yani Osmangazi belediye meclisi adaylarının, halk tarafından tanınmış ve sevilen kişilerden olmaları ile yıllarca teşkilat içerisinde yol yürüdüğü ve mahallelerin sevilen kişileri arasından olmaları elini daha da kuvvetlendiriyor.

Hani genel bir toplum mottosu vardır, “belediye başkanı halk ile içiçe, halktan biri olmalı” diye. Evet işte Yunus Koçak tam anlamıyla bu profile sahip ve bu tanıma tam anlamıyla uyuyor.

Tüm teşkilatın mahalle mahalle çalışarak oluşturduğu “mahalle sorunları ve çözüm önerileri” adlı çalışmaları ve ziyaretlerde insanlara sunduğu projeler ile Yeniden Refah Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı, dersine çalışmış bir teşkilat ve dediğim gibi her biri bizden yani halktan insanlar ile çevrili. Ekibi tam bir profesyoneller timi gibi çalışıyor. Konuşma yaparken ciddiyeti, çay içerken samimiyeti, elinizi sıktığında sıcaklığı, siyasette ise nezaket ve zerafeti içinizde hissedeceksiniz. Her biri tam bir Erbakan uzmanlığında nerdeyse.

Yeniden Refah Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı ile Sayın belediye başkanı adayı Yunus Koçak, Bursa’da büyük bir ezberi bozacağa benziyor.

Osmangazi ilçesi değişime bence hazır

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ