Demokrat Zafer

“MEKAN 12 ANTİKA KAFE” BURSA’YA RENK KATTI..!!

Bursa’mızda değişik sektörlerde gerçekleştirmiş olduğu yatırımlarla son yıllarda güzel bir ivme yakalamış olan Güner Group bir yatırım daha yaparak “Tarihi Irgandı Çarşılı Köprü”nün hemen girişinde “Mekan 12 Antika Kafe” adı altındaki işyerinin açılışında birçok protokol üyesinin de hazır bulunduğu açılış dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

GÜNER GROUP’TAN BİR HİZMET DAHA..!!

Genç girişimci ve iş insanı Güner Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güner yönetiminde son yıllarda Güner Emlak Gayrimenkul Danışmanlığının yanı sıra Otopark ve Araç yıkama hizmetlerinin ardından geri dönüşüm sektöründe de yatırımlar gerçekleştiren Güner Group son olarak geçtiğimiz günlerde Kayıhan Mahallesi’nde Tarihi Irgandı Çarşılı Köprü’nün hemen girişinde Mekan 12 Antika Kafe adı altında hizmet sektörüne de tekrardan yatırım gerçekleştirdi. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Bayrak , Bingöl Dernek Başkanı Muzaffer Gölen ve yönetimi, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Hasan Çalışkan , AK Parti Kadın Kolları yöneticileri,yine birçok Büyükşehir ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra yüzlerce dost akraba ve vatandaşda hazır bulundu. Protokolde yer alan bazı isimlerin kısa kısa İyi niyet temennileri ve hayırlı olsun konuşmalarından sonra Değerli hocamız büyüğümüz Seyda Molla Muhammed hocamızın duaları ile mekan açılışı gerçekleştirilmiş oldu.

AÇILIŞTA ADETA İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ BİR KALABALIK VARDI..

****Açılış öncesinde kısa olarak görüşlerini aldığımız Güner Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güner ile Mekan 12 Antika Kafe’nin özellikleri ve hizmet anlayışı ile ilgili kısa bir görüş alışverişinde bulunduk.
—-Öncelikle bizleri açılışımızda yalnız bırakmayıp mekanımıza kadar gelmiş olmanızdan dolayı sizlere ve ekibinize teşekkür etmek istiyorum. Güner Group her geçen süreçte yatırımlarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha önce sizlerin de bildiği üzere Emlak ve Gayrimenkul danışmanlığının yanı sıra otopark ve araç yıkama hizmetlerine ilaveten geri dönüşüm sektöründe de yatırımlar gerçekleştirmiştik.

AÇILIŞIMIZA İŞTİRAK EDEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

Bugün ise sizlerin de görmüş olduğu üzere Kafe açılışımızı gerçekleştiriyoruz.Yurdun dört bir yanından değerli dostlarımız, arkadaşlarımızın yanı sıra bugün Bursa’mızın değerli protokolünden de değerli büyüklerimizin açılışımızda bizleri yalnız bırakmamış olmaları bizleri inanın çok sevindirdi. Bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan Bütün değerli dostlarımıza basınımızın siz değerli mensuplarına ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Mekan 12 Antika Kafe’nin özelliklerine gelecek olursam. Hizmet sektörüne tabi bizim girişimizin ilk yılı 1986’dır öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Burada tabii gün sabah kahvaltılarımızla başlayacak serpme kahvaltılarımız olacak, Öğlenle birlikte işte çorbalarımız devreye girecek sonrasında işte Fast food ağırlıklı ,ızgara çeşitleri olacak ,hamburger, patates cipsi her türlü güzel lezzetler menümüzde bulunacak. Toplamda burada 3 kat üzerinde hizmet vermekteyiz.

3 KATLI MEKANDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ..

İşte en altta hemen dere boyunda bahçemiz bulunuyor, sonrasında üstü kapalı olan kış bahçemiz kapalı alanımız çocuk oyun alanımızla birlikte toplamda 100-150 kişiye aynı anda hizmet verebilme durumumuz olacak.Toplamda 10 personelimiz ile gelen konuklarımıza en iyi hizmeti sunma çabasında olacağız.Türk kahvesi başta olmak üzere kahve ve çay çeşitlerimizle hizmet vereceğiz, sabahleyin 9-10 gibi açılıp yazın 03.00’lere kadar açık olmakla birlikte kış aylarında bu kapanış saati elbette değişebilir bunu da belirtmek isterim.

HERKESİ BEKLİYORUZ..!!

Ayrıca düğün nişan doğum günü ve her türlü etkinlikte toplantılarda her zaman hizmetinizde olduğumuzu da belirtmek istiyorum.Hemen tarihi ırgandı köprüsünün girişinde olan mekanımıza tüm Bursa’da yaşayan herkesi bekliyoruz. Şehrimizde faaliyet gösteren şirketlerimize, kurumlarımıza ,stk’larımıza da her zaman toplantı vesaire diğer olabilecek bütün aktivitelerinde ev sahibi olacağımız gibi düğün nişan doğum günü gibi her türlü etkinliklerle de onların her zaman yanlarında olacağımızı birbirinden güzel lezzetlerimizle menülerimizle en iyi hizmeti insanlarımıza sunmak amacında hedefinde olduğumuzu bu manada Bursa’da yaşayan herkesi mekanımıza beklediğimizi belirtmek istiyorum. Diyerek konuşmasını tamamladı.

Ahmet Güner Kimdir?

1988 Bingöl doğumlu olan Ahmet Güner 3 yaşından beri Bursa’da ikamet etmektedir.. 1986 yılından bugünlere ailesi Bursa’da gıda sektöründe faaliyet göstermiş olup , bu anlamda her zaman ailesinin yanında olan Ahmet Güner’in insan ilişkileri ve esnaf kültürünü ailesinden aldığı muhakkaktır. İlerleyen süreçlerde biraz da esnaflığın vermiş olduğu güvenden dolayı otopark işine girmiş olan Ahmet Güner burada otopark işi ile birlikte Güner Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı adı altında çalışmalar yürüttüğü gibi ilaveten oto araç yıkama hizmeti de vermeye başlamıştır.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK..

Genç yaşına rağmen sonrasında Geri dönüşüm sektöründe de yatırımlarına devam eden Ahmet Güner son olarak geçtiğimiz günlerde Kayıhan Mahallemizde Tarihi Çarşılı Irgandı Köprüsü’nün hemen girişinde Mekan 12 Antika Kafe’yi açmış durumdadır.Nostaljik bir çok obje ile adeta süslü olan 3 katlı mekan açılışında Bursa’nın önde gelen birçok protokol üyesinin yanı sıra değerli halkımızında hazır bulunmuş olması daha ilk günden Mekan 12 Antika Kafe’nin insanlarımızın gönlünde güzel bir yer edindiği anlamına geldiği kaçınılmaz olmuştur.

BRAVO AHMET GÜNER, BRAVO GÜNER GROUP..!!

Ülke istihdamına katkılarını düşündüğümüzde gerçekten böylesine genç iş insanlarının yaptıkları yadsınamaz. Ayrıca hizmet sektöründe uzun yıllardır edilmiş olduğu tecrübeleri şimdi de Mekan 12 Antika Kafe’de nostalji Bursalılara Bursa’da yaşayan herkese profesyonel anlamda kaliteli hizmeti sunmak hedefiyle

Bismillah denilerek açılışı gerçekleşmiş olan bu güzel mekanı bizlerde tüm Bursa’da yaşayan insanlara önermek istiyoruz. Kahvaltısından yemeklerine ,fast food lezzetlerinden birbirinden özel ve de güzel kahve ve çay servisine kadar daha bir çok özelliği ile kısa sürede

Bursa’mızda kesinlikle adından söz ettireceğini inandığımız Mekan 12 Antika Kafe’yi Bursa’mıza kazandıran Genç girişimci

iş insanı Güner Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güner’e ve tüm yardımcı olan arkadaşlara ve ekibinde görevli herkese bizler de bu güzel mekanda başarılar diliyoruz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ