Demokrat Zafer

Los Angeles’tan Türkiye’ye Kadınlar Günü selamı! Abs ve Koik, “Feryad-ı Aşk” ile kadınlara cesaret veriyor!

ABD’nin Los Angeles kentinde Türkçe müzik üreten şarkı yazarı ve prodüktör Abs ve Koik, bugüne dek hazırladığı en iddialı özgün eseri “Feryad-ı Aşk”ı ile ülkesindeki kadınlara cesaret veriyor.
 
Her teklisinde farklı solistler ve müzisyenler ile çalışan Abs ve Koik bu kez vokalleri genç konservatuar öğrencisi ve çok yetenekli bir ses sanatçısı  Begüm Tekakpinar‘a emanet ediyor.
 
Abs ve Koik şarkısındaki kadına “Eğer canını yakıyorsa, bu aşk değildir. Sonsuz özürler, boş tövbeler, yalvarmalar, vaatler, bunların hiçbiri aşk değildir, sevgi değildir. Onun yalanlarının içini gör. Sakın korkma. Sen mutluluğu hak ediyorsun” diye fısıldıyor.
 
Abs ve Koik ilk çıkışını geçen yaz Zeki Müren’in “Yıldızların Altında” şarkısının remix’i olan “Sevmek Günah Değildir” ile yapmış ve büyük beğeni toplamıştı.
 
Şarkılarında bolca hasret ve kırık kalp ama bir o kadar da umut ve iyimserlik barındıran Abs ve Koik, yazıp, besteleyip, aranjmanlarını da üstlendiği “Sonsuz Aşk”“Ne Yazdıysa” ve “Dağ Gibi” şarkıları ile de adından söz ettirdi.
 
Her çalışmasında farklı bir konuyu gündemine alan sanatçı, son teklis“Feryad-ı Aşk”ta kadına yönelik taciz ve şiddete dikkat çekiyor. 
Feryad-ı Aşk’ın ses kayıtları Hollanda’da, prodüksiyon ve enstrümental kayıtlar Los Angeles ve Caracas’da, miks ve mastering de New York’da tamamlandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ