Demokrat Zafer

CHP Çekmeköy’de bayram havasında başlangıç: Orhan Çerkez iddialı giriş yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, kamuoyunun günlerdir merakla beklediği projelerini ve meclis üyesi aday listesini İBB Çekmeköy Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen dev bir tanıtım lansmanıyla açıkladı.

Partililer ve Çekmeköylülerin yoğun ilgi gösterdiği, salonun hınca hınç dolduğu lansmanda “iktidar” sloganları ve sevgi seli ile salona giren Orhan Çerkez’in, kurultay ve aday belirleme sürecinde birçok parti kademesinde ortaya çıkan ayrışma görüntülerinin aksine Çekmeköy’de tam olarak birliği sağladığı görüldü.

ADAY ADAYLARIYLA EL ELE ÇIKTI

Aday adayları Seyfettin Yıldırım, Çetin Çapan, İlhan Bayram, Ayşen Muştu, Düzgün Çorum ve Özgür Kip ile birlikte el ele sahnede birlik ve beraberlik görüntüsü veren CHP Adayı Orhan Çerkez’in tanıtım lansmanına katılanlar arasında siyasi camiadan tanıdık yüzler de vardı.

Eski Devlet Bakanı Önay Alpago, eski Milletvekili Ensar Öğüt, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin gibi isimler, etkinliğe destek vermek için salonu dolduran kalabalık arasındaydı.

“31 MART AKŞAMI KAZANAN ÇEKMEKÖY OLACAK”Etkinliğin ilk konuşmacısı, ilçe başkanı Melda Tanişman oldu. Tanişman, “Sevgi, barış ve kardeşlik şiarıyla kazanıp, hep birlikte yöneteceğiz. Bu kenti belediye başkanımız sayın Orhan Çerkez’in bilgi, birikim ve tecrübesinin yanı sıra samimi ve dürüst yöneticilik anlayışı ile gelecek güzel yarınlara taşıyacağız. 31 Mart akşamı kazanan Çekmeköy olacak, kazanan İstanbul olacak” dedi.

“BU İLÇENİN HER KÖŞESİNDE YAKINLARIMI GÖRDÜM”

Aday adaylarıyla birlikte elele sahnede birlik ve beraberlik görüntüsü veren CHP Adayı Orhan Çerkez, “Çekmeköy’ü hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi. “Sadece bir belediye başkan adayı olarak değil bu ilçenin bir evladı olarak huzurunuzdayım” diye devam eden Çerkez, “Çekmeköy’ün sokaklarında büyüdüm, bu ilçenin her köşesinde, her taşında, her ağacında yakınlarımı gördüm, dostlarımı gördüm. Şimdi Çekmeköy’e daha güzel bir gelecek ve yarını şekillendirmek için buradayım. Ömrünü bu şehirde

geçirmiş bir Çekmeköylü olarak bu kendin her türlü sorununu, derdini, isteğini ve talebini çok iyi biliyorum. Dolayısı ile bu sorunların çözümünü ve çarelerini de iyi biliyorum” dedi.

“İMAMOĞLU İLE DEFALARCA GÖRÜŞTÜM…”

“Mahallelerimizdeki park sorununu, otopark sıkıntısını, ulaşım ve trafik meselesini, yeşil alan eksiğini ve en önemlisi şehirleri şehir yapan imar sorununu hepsini birlikte çözeceğiz” diyen Çerkez; “Kreşlerimiz, taziye evlerimiz, yetersiz okul sayıların artıracağız. Her mahalleye bir kreş sözü. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile defalarca görüştüm. Çekmeköy’de halkın iktidarını mutlaka ama mutlaka birlikte kuracağız” şeklinde konuştu. Çerkez konuşmasının sonunda belediye meclis üyesi adaylarını sahneye davet ederek birlik ve beraberlik görüntüsü verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ