Demokrat Zafer

AK Parti yeniden PKK’yla müzakerelere oturmanın adımlarını atıyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TÜYAP Kitap Fuarı’nda söyleyişi ve imza günü etkinliği düzenledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Bursa TÜYAP Kitap Fuarı'nda!

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, Genel Başkan Ümit Özdağ gelmeden önce gençlerin yoğunlukta olduğu salonda vatandaşa seslendi. Kazancı, salonda bulunan Zafer Partisi Bursa İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Zafer Partisi Bursa adayları daha sonra Özdağ‘ı karşıladı. Genel Başkan Özdağ, kendisini karşılayan vatandaşlarla selamlaşmasının ardından söyleşinin gerçekleşeceği alana geçti.

Zafer Partisi Genel Başkan Ümit Özdağ‘ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bu seçim aynı zamanda görüşümüzü belli edeceğimiz seçimler. Öncelikle bu seçimde  oylarla ülkemize yönelik 2011’den bu yana gerçekleşen ve 13 milyon insanın gelmesiyle sonuçlanan ama her gün bin ve bin 250 arasında yeni kaçağın gelmesiyle de devam eden örtülü istilaya sessiz işgale karşı çıkıyor musunuz? Yoksa evet mi diyorsunuz konusunda görüşünüzü ortaya koyacağınız bir seçim. Demek ki bu seçim işgale, istilaya karşı duracak bir seçim. Zafer Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Bayram başkana, ilçe başkanlarımıza oy verirken bu düşünceyle lütfen oyunuzu verin. Ama sadece bunun için vermeyeceksiniz oyunuzu. Görüyorsunuz, saray rejimini, Erdoğan’ı; yine terörle müzakere süreci içerisine girdiği çok aşikar. AK Parti yeniden PKK’yla müzakerelere oturmanın adımlarını atıyor. AK Parti’li milletvekilleri HDP, DEM öyküsünde birbirleriyle yarışıyorlar. Diyarbakır’da 12 kilometrelik bir bulvara Erdoğan’ın izniyle ve onuruyla bir terörist olan Şeyh Said‘in ismi veriliyor. Bunlar seçimden sonra değiştirme adı altında girişecekleri hamleyle aslında PKK’nın istediği tavizleri verecek anayasadaki ilk üç maddesini değiştirecek, 66. maddeyi kaldıracak. Bu süreç başladığında bu sürece parlamentodaki sarı muhalefetin karşı çıkmayacağını açık ve net görüyoruz. CHP Genel Başkanı, Şeyh Said’e vatan hainidir diyemem diyor. Atatürk’ün adına koyduğu Tunceli’ye gidip sevgili Dersimliler diye hitap ediyor. Altılı masa, güçlendirilmiş parlamenter rejime geçiş belgesi hazırladılar ve orada Erdoğan’ın Anayasada yapmak istediği değişikliklerin aynısını kendilerinin yapacaklarını vaat ettiler. İlk üç maddeyi ve 66. maddeyi değiştireceklerini ortaya koydular. Meclisteki bölücü parti bu sürecin bir parçası, HÜDAPAR bu sürecin bir parçası.

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK”

Onun için de sarı muhalefeti ait olduğu yere yollamamız lazım. Sarı muhalefet Erdoğan‘ı 22 seneden beri iktidarda tutan muhalefet. Erdoğan Türkiye‘yi iyi yönettiği için değil, sarı muhalefet Erdoğan’ı doğru dürüst eleştirmediği, halkın taleplerini gündeme taşımadığı için Erdoğan iktidarda kalmayı beceriyor. Ama  gerçek bir muhalefet olduğu zaman Zafer Partisi gibi ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Yaptıkları ancak zafer partili genç kardeşlerimizin, vatansever kardeşlerimizin sosyal medyada, sığınmacılarla ilgili AK Parti’nin sığınmacı politikasıyla ilgili eleştiri paylaşımlarından ötürü gençleri üç ay tutuklayıp dışarı bırakıyorlar. Bizi bununla korkutacaksınız zannediyorsunuz. Beşli çeteyle yapmış oldukları iş birliğine her planda devam ediyorlar. Ama artık Zafer Partisi var. Bu oyun bozuldu. Sarı muhalefetin oyunu bozuldu. Ve zaferin yükselişi her geçen gün güçlenerek devam ediyor. Bunu sandıklar açıklandığında hep birlikte göreceğiz arkadaşlar. Türk gençliği olmak üzere Türk halkı seçim günü oy pusulasında 12. sırada olan Zafer Partisi’ni mührünü, evet basarak on ikiden kuracak ve seçim sonuçları birçok kişi için, bir kabus ama Türk milleti için de inşallah yeni bir başlangıç olacak.

“ÜLKEMİZİ GÖÇMENİSTAN YAPMAYALIM”

Sevgili Bursalı gençlerden rica ediyorum. Arkadaşlar annelerinizi, babalarınızı, amcalarınızı, dayılarınızı, teyzelerinizi ve halalarınızı ikna edin. Büyükanne ve büyük babalarınız gelecek seçimde. Bu seçimde onlara çaba sarf ettik. 2028’den önce olacak bir erken yerel seçim. Onları bekleyin ve onlarla birlikte gidin sandığa. Onlara şunu söyleyin, siz annenizden ve babanızdan bir Türkiye devraldınız, göçmenistan bırakamazsınız. Ülkemizin göçmenistan olmasına izin vermeyelim. Türk milletinin dişinden tırnağından arttırdığı, içerisinde açlıkla boğuşarak geçirdiği günlerde elindeki avucundakini sığınmacılara dağıtılmasına izin vermeyelim. Ülkemizi geri alalım.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konuşmasının ardından okurları için kitap imzaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ