Demokrat Zafer

Toplumsal kutuplaşmaları körükleyen özelliklere sahip bir iktidarın baskısı altındayız

Türkiye Emekliler Partisi’nin, Bursa İl Başkanlığı ve Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın açılışı gerçekleştirdi. Türkiye Emekliler PartisiOsmangazi‘de bulunan Oba İşhanı‘nda Bursa İl Başkanlığı ve Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı‘nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, İŞÇİDER Genel Başkanı İsmail Doru ve Yöneticileri ile geçmiş dönemin etkili siyasetçileri de ilgi gösterdi. Türkiye Emekliler Partisi Genel Başkanı Ahmet Duman, “bu açılışı şeref ve gururla yapıyoruz. Atatürk’ün çizgisinde olmasını özellikle istediğim bir parti. Emekliler Partisi‘nin hedeflerinden şaşmaması için bana yardımcı olun, hep beraber başlatalım” açıklamalarıyla açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

“SADAKA TOPLUMU OLMAYI REDDEDİYORUZ”

İl Sekreteri Ülfet Hayman, “Türküz, türkü söyleriz. 7 düvele kafa tutan, Ankara’da meclis kuran, Dumlupınar’da at koşturan, Çanakkale Anafartalarda destan yazan, 9 Eylül’de Konak’ta bayrak dalgalandıran, destanlaşmış bir milletin ta kendisiyiz. Hepimizin yüreğindeki sevda aynı. Her yürek aynı tempo ve güçle Cumhuriyet’le hizmet aşkıyla çarpıyor yüreklerimiz. Çağ dışı karanlıklara sürükleyenlere ortak mücadelemiz var. Bu süreçle talep ve beklentilerimiz, yüklediğimiz anlamlar değişiyor. Demoktratik reflekslerin oluşması için çok çalışacağız. Toplumsal kutuplaşmaları körükleyen özelliklere sahip bir iktidarın baskısı altındayız. Ülkemiz farklı ihtiyaç ve kültürleri barındıran bir iklimde yaşıyoruz. Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Çağ dışı karanlıklara dur deme günüdür. Gerçeği söyleyenler kadar, söyleyenlere karşı susanlar da gelenler de suçludur. Hainleri, doymayan, doyuramayanlara sessiz kalanlar suç ortağıdır. Türkiye Emekliler Partisi olarak sadaka toplumu olmayı reddediyoruz” açıklamalarında bulundu.

“KİMSE EMEKLİLERİ EZEMEZ”

Türkiye Emekliler Partisi İl Başkanı Zeki Ekren, “Türkiye Cumhuriyeti’nde hiçbir kimse emeklileri ezemez, ezdirmeyeceğiz. Vatandaşlarım, dünyanın neresinde görülmüş bir emekli olan dede, büyükanne, aile, okula giden çocuğuna harçlık veremiyorsa böyle hükümet olmaz, oldurmayacağız. Eskiden ev alırlardı, araba alırlardı. Şimdi ne yapacağız? Bu Atatüek Caddesi’nde yüz senedir il merkezlerini açamadılar. Biz il merkezimizi bu caddede açan ilk ve tek partiyiz” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Türkiye Emekliler Partisi ilçe başkanları şu şekilde:

Osmangazi İlçe Başkanı Müberra Özdemir

Mudanya İlçe Başkanı Zeki Baştürk

Nilüfer İlçe Başkanı Bülent Şenoğlu

Gemlik İlçe Başkanı Recep Sert

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ