Demokrat Zafer

MURAT ÜZMEZ MUHTARLA KARACAALİ DEGİŞİYOR,GELİŞİYOR..!!

Yenişehir’imizin şirin ve güzel mahallelerinden Karacaali’nin muhtarlığının yanı sıra Karacaali Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve  Bursa İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkan Vekili görevlerini de yerine getiren pandemi süreci olmasına rağmen 5 yıllık süreçte Karacaali’ye birçok hizmeti gelmesinde ön ayak olan bu anlamda Bursa’mızın en başarılı muhtarları arasına giren Murat Üzmez Muhtarımız ile 5 yılda Karacaali’ye kazandırılanlar başta olmak üzere daha birçok konuda merak edilenlere cevap bulduğumuz kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

*** Öncelikle Murat Muhtarın bizleri ekibimizi uzun bir aradan sonra Karacaali’de konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Seçimlere de şurada neredeyse 1 aylık bir zaman kaldı kısaca  sizi tanıyalım isterseniz sonrasında gelen hizmetlerle ilgili aydınlatıcı bilgiler verirseniz sevinirim.

KARACAALİ’YE HİZMET BENİM İÇİN ONURDUR..!!

—- Bizlere tekrardan böylesine güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum.Ben Murat Üzmez, 1984 yılında Karacaali’de doğdum doğma büyüme buralıyım. 1998 yılında Bursa’ya gittim çalışmaya başladım, sonrasında askere gittim askerden dönünce köyüme  yerleştim. Hayvancılık yapmaya başladım burada Tarım Hayvancılık ikisi bir yerde yürüyor. 2019 yılında muhtar adayı oldum burada yaşayan insanlarımızın desteği ile muhtar seçildim.Sonrasında Bursa ili damızlık koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı oldum ve sonrasında da Karacaali Kalkınma Kooperatifi başkanı olduk. Tabii en iyi hizmeti en güzel hizmeti köyümüze Karacaali’ye kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz en iyi hizmeti gelmesini sağlamaya çalışıyoruz.

**** Peki Murat muhtar’ım bu süreçte ne gibi hizmetlerin Karacaali’ye gelmesini sağladınız ,bu anlamda ön ayak oldunuz.

ELEKTRİK HATLARI YENİLENDİ

—-Elimizden geldiğince çalışmalar yürütmeye çalıştık. Tabii biliyorsunuz bu süreçte 2-2,5 yıl neredeyse pandemi süreci yaşandı. Pandemiden sonra Elektrik telleri değişti parkeleri getirttirdik işte gördüğünüz gibi hem köyün girişinde hem de köyün merkezinde yoğun bir şekilde parke taşları geldi işte yavaş yavaş da onlar döşenmeye başladı. Köyümüz için çok önemli olan ve uzun yıllar gelmesini beklediğimiz doğalgazımız köyümüze geldi.3 aydan beri de kışın başlamasıyla da birlikte insanlarımız doğalgazı kullanmaya başladılar. Kış öncesi böyle de güzel bir zamanda gelmiş oldu doğalgaz köyümüze.

****Muhtarım tabii hem muhtarsınız hem Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı hem de Bursa ili Damızlık Koyun keçi Yetiştiricileri birliği  başkan vekilisiniz ve önümüzde de bir seçim var seçime de bir aylık bir süre kaldı bu anlamda seçimden sonra ki hedeflerinizde neler var acaba?

DOĞALGAZ KULLANILMAYA BAŞLANDI..

—-Şu anda en önemli hizmet kanalizasyonu yenilenmesi.Bu anlamda dilekçelerimizi verdik ,önümüzdeki dönem inşallah kazanırsak altyapıyı yenilemek için çalışacağız, bunun yanı sıra girişte görmüş olduğunuz köyün köprüsünü yenilemek istiyoruz. O köprünün yapımında zamanında çok büyük hata yapmışlar, Köprünün arasına bir tane beton duvar koymuşlar o beton duvarda sel geldiğinde gelen pislikler büyük olduğunda oraya takılıyor köprü doluyor ve sıkıntılara neden oluyor. köprü taşımıyor.Köprü biraz Yüksek olsa Aslında çok güzel olacak işte dediğim gibi alttaki de o duvar büyük sıkıntıya neden oluyor.O yüzden mutlaka köprünün yenilenmesi lazım.

KANALİZASYON VE MUHTARLIK BİNASI ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA..!!

—-Tabii Karacaali mahallemizde  bir muhtarlık binasının olmasını istiyoruz, bunun yanı sıra tabii mahallemizin kır düğün salonuna ihtiyacı var.Önümüzdeki dönem İnşallah 31 Mart’tan sonra bunların hayata geçmesiyle ilgili çalışmalar ortaya koyacağız sonuçta Karacaali’de yaşayan insanlarımızın en iyi şekilde hizmet alması bizler için çok öncelikli bir husus.

DOĞALGAZIN GELMESİ SEVİNÇLE KARŞILANDI

—-Doğalgazın gelmesi tabii insanlarımızı çok sevindirdi insanımız çok tedirgindi gelecek mi gelmeyecek mi kışa yetişecek mi diye çok konuşmalar oluyordu ben hep onlara kısa zamanda yapımına başlanacak ,yapılacak  odunla kömürle uğraşmayacaksınız dedim. Tabii gazda gelince çok rahatladılar çok sevindiler.Bu anlamda biz de tabii bu hizmetin köyümüze gelmiş olması insanlarımızın soba ısınma sıkıntısını sona ermiş olması bizleri de çok sevindirdi insanlarımız gibi.Bu hizmeti doğalgazın köyümüze gelmesini emeği geçen  herkese ben buradan tekrardan teşekkür etmek istiyorum.

BAŞKANLARIMIZ ,KURUMLARIMIZ HEP YANIMIZDA OLDULAR

***Yenişehir Karacaali Mahallesi muhtarlığının yanı sıra Karacaali Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı ve Bursa ili damızlık koyun keçi yetiştiricileri Birliği vekili olman ve bu anlamda STK başkanlıkları ve yönetimlerinde yer almış oluyor olman da sizin Karacaali’ye en iyi hizmeti getirebilme adına büyük avantaj olduğunu tahmin ediyorum değil mi muhtarım?

5000 METREKARE PARKE TAŞI GELDİ,DÖŞENMEYE BAŞLANDI..!!

—-Aynen o şekilde,iletişimimiz gerçekten on numara tüm kurumlarla.Hepsi ile aram çok iyi bütün resmi kurumlarla aram çok iyi. Yenişehir Belediye başkanım  Davut başkanla  Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Başkanla iletişimimiz çok iyi tabii STK başkanlıkları yönetimlerinde yer almış oluyor olmamın da burada büyük bir avantajı var. Köylere Jandarma baktığı için jandarma ile de aramız çok iyi. İstediğimiz her türlü hizmeti alıyoruz belediyelerden de Allah razı olsun başkanlarımız destekliyorlar. Tabii güzel iletişim halinde oluyor olmamız Karacaali Mahallesi’ne güzel hizmetin gelmesi anlamında büyük avantaj işte gördüğünüz gibi bu şu an 5.000 metrekare parkemiz geldi hem köyün girişinde hem de merkezde bırakıldı bu parke taşları da aşağı yukarı 10 günden beri de burada çalışmalara başlandı ,parke taşlarının  yollara döşeniyor olduğunu görmek bizleri mutlu etmekte.

**** Murat muhtar’ım Tabii 2019’da ilk olarak seçildiniz ve önümüzde şimdi bir aylık bir zaman kaldı 31 Mart seçimleri var ve genç muhtar olarak tekrardan  adaysanız buradan Karacaali’de  yaşayan insanlarımıza son olarak ne gibi mesajlar vermek istersiniz neler söylemek istersiniz ?

KARACAALİ’DE YAŞAYAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..!!

—-Tekrardan tüm insanlarımızdan desteklerini bekliyoruz tekrardan adayız.Allah’ın izniyle inşallah seçilirsek genç Muhtar olarak vereceğimiz hizmetlerin devam etmesi için çalışmalar yürüteceğiz. İlk dönemimizde resmi kurumlarla yeni yeni tanıştık şu anda kaynaştık bundan sonra eksiklikleri hızlı bir şekilde devam edeceğiz ve bu anlamda 31 Mart’ta Karacaali’de yaşayan insanlarımızdan hemşerilerimden destek bekliyorum

Elimizden geleni gecemize gündüzümüze  katarak bundan sonra da devam edeceğiz inşallah..Son olarak başta Karacaali’de yaşayan insanlarımız olmak üzere Yenişehir’de yaşayan, Bursa’da yaşayan yurt genelinde yaşayan 86 milyon Türk insanına Bursa’dan, Yenişehir Karacaali Mahallesi’nden sevgilerimi ,selamlarımı gönderiyorum, esenlikler diliyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

BAŞARILAR MURAT ÜZMEZ MUHTAR

2019 yılında Karacaali Mahallesi’nde yaşayan insanların oylarıyla Muhtar seçilen sonrasında Karacaali Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı olan aynı zamanda Bursa ili damızlık koyun keçi yetiştiricileri Birliği Başkan Vekili de olan bu anlamda STK çalışmaları anlamında hem Bursa’da hem Yenişehir’de adını duyurmuş olan bunun verdiği avantajla belediyelerle iletişimi güzel olmasından dolayı 2,5 yıllık pandemi sürecine rağmen

Karacaali’ye güzel hizmetlerin gelmesinde ön ayak olan Bursa’mızın en başarılı ve de en genç Muhtarları arasında kendisine yer edinmiş olan Karacaali Mahallesi Muhtarı Murat Üzmez’e bizler de 31 Mart’taki seçimlerde başarılar diliyoruz.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ