Demokrat Zafer

PAZARCILAR ÖĞLE YEMEĞİNİ ŞADİ ÖZDEMİR İLE PAYLAŞTI

Pazarcılar öğle yemeğini Şadi Özdemir ile paylaştı

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, Esentepe Mahallesi’nde pazar ziyaretini sürdürürken pazarcıların davet üzerine sofralarına oturdu. Pazar esnafının yemeğini paylaştığı Özdemir,  yeni dönemde Nilüfer’de herkesin mutluluğu için çalışacaklarını söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Adayı Şadi Özdemir hem kırsal bölgede hem de kent merkezinde her gün farklı mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşuyor.  Nilüferliler’den  seçimde destek isteyen Özdemir,  beklentilere de kulak veriyor.  Başkan Adayı Şadi Özdemir son olarak gittiği Esentepe Mahallesi’nde pazarı  gezerken  yoğun ilgi gördü.
Öğle yemeklerini yiyen pazarcı esnafı da Başkan Adayı Özdemir’i sofralarına davet etti. Davet üzerine sofraya oturan Özdemir, hem pazarda pişirilen balığın tadına baktı hem de sohbet etti. Yemeğini başkalarıyla paylaşmanın Anadolu insanına mahsus bir özellik olduğunu söyleyen Özdemir, “İnsanımız bu kültürünü kaybetmedikçe, bizi hiçbir güç yıkamaz. Birlik olarak, el ele vererek  her şeyin üstesinden geliriz. Güzel günlere hep beraber ulaşırız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ