Demokrat Zafer

Memleket İnegöl’den İBEK Projesi!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine 33 gün kala Memleket Parti İnegöl belediye Başkan Adayı Yasemin Soydan’dan dikkat çeken çıkış! Yurttaşların BESAŞ ekmeğine ulaşmakta çektiği sıkıntıya vurgu yapan Soydan; ”

İnegöl Belediye Başkanlığına adaylığımı koyduğum günden bu yana, şehrimizin her bir bireyinin daha iyi bir yaşam standardına sahip olması ve kent yoksulluğunu oradan kaldırabilmek  için kararlılıkla çalışıyoruz.
Hazırladığımız bir çok projenin içinde İnegöl’ün ekonomik refahını artırmak ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için en önemli projemizi paylaşmak istiyorum
Bugün sizlere duyurmak istediğim ilk vaat, ekonomik olarak güçlük çeken vatandaşlarımızın yükünü hafifletecek bir adımı içeriyor. Biliyoruz ki, temel gıda maddeleri arasında her sofranın baştacı ekmeğin önemi büyük ve herkesin erişebilmesi gereken bir besindir. Ancak ekonomik zorluklar nedeniyle bazı vatandaşlarımız için ekmeğe erişimde güçlükler yaşanabiliyor.Akpartili İnegöl Belediyesi İnegöl ekmek fırınını kapatıp İnegöl halkını Bursa’dan az miktarda gelen ekmek için az sayıdaki BESAŞ büfelerinde kuyruğa sokmuştur. İnegöl halkı kendi arasında bu soruna mahalle fırınlarında ‘Askıda ekmek’ gibi uygulamalar ile çözüm bulmaya çalışıyor.

Bu sebeple, İnegöl Belediyesi olarak, Büyükşehir’in BESAŞ isimli firmasından gelen ekmeğe son vererek kendi bünyemizde ekonomik ekmek üretme kararı aldık. Bu sayede, ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlarımızın ekmeğe daha kolay ve uygun fiyatlarla erişebilmesini sağlayacağız. Planlarımız arasında, İnegöl Belediyesi bünyesinde üreteceğimiz adını İBEK(İnegöl Belediye Ekmek) ekmeği koyduğumuz ekmeği 5 TL gibi uygun bir fiyatla sunmak bulunmaktadır.

Bu adımı atmamızın temel nedeni, her İnegöllünün sağlıklı ve dengeli beslenebilmesini sağlamak ve ekonomik sıkıntılarla mücadele eden vatandaşlarımıza destek olmaktır. Memleket Partisi Belediyelerinin yönetim anlayışında önceliği ‘Halk’ olan bir ekip olarak, herkesin yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz.

İnegöl’ün geleceği için, daha adil, daha sürdürülebilir bir yaşam hedefiyle yola çıktık. Bu vaatle birlikte, İnegöl’ün her kesiminden vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Hep birlikte daha güçlü bir İnegöl için el ele vermeye davet ediyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ