Demokrat Zafer

MUYAD, Bozbey’in yanında

31 Mart yerel seçimlerinde MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçeci Bozbey’i destekleyeceklerini açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e çiçek takdim edildi.

MUYAD, Bozbey'in yanında olduklarını açıkladı

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

31 Mart yerel seçimlerinde MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçeci Bozbey’i destekleyeceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e çiçek takdim edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mütareke Meydanı‘nda düzenlencek Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç ve Meclis Üyeleri tanıtım programı öncesi seçim aracıyla konvoy düzenlendi.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği  (MUYAD) yönetim kurulu üyeleri ve MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçeci 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey‘in yanında olduğunu açıkladı. Mudanya istikametinden kalkan konvoy aracında bulunan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e çiçek takdim ettiler.

Sahip Keçeci ve Mustafa Bozbey’den açıklama

MUYAD Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçeci; “Mustafa Bozbey eski dostum ve biz MUYAD olarak tam destek, hep destek yanındayız. Bursa olarak hep birlikte gülümseyeceğiz”.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey; ” Dernek kurucusu Sahip Keçeci ve dostlarımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Mudanyayı köylerine varıncaya kadar hep beraber gülümseteceğiz. Dernekle ortak çalışmalar yapıp her yaştan vatandaşımızı gülümsetmek için çalışacağız. Destek ve gülümsetmek için yola çıktık ve bunu hep beraber başaracağız”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ