Demokrat Zafer

İSTİKRAR VE KARARLILIKLA BİLİM

Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, azim ve kararlılıkla “Bilimin Işığına Siyaset Seminerileri”ne devam ediyor.

Başkan Yayla’nın liderliğinde BBP Osmangazi İlçe Teşkilatı “Bilimin Işığında Siyaset Seminerileri’nin dördüncüsünü Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Katılımın her seminerde kat kat fazlalaştığı akşamda Senegalli belletmen Maodo Dıop, BBP İl Teşkilat Başkanı İbrahim Öz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alperen Ocakları İl Başkanı Bedirhan Bedir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çiftehavuzlar Mahalle Muhtar Adayı Mehmet Ekinci ile azaları ve misafirler katılım sağladığı.

Besinler, gıda takviyeleri ve ilaç etkileşimleri konulu seminer Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Demir tarafından yapıldı.

Prof. Dr. Cevdet Demir yaptığı açıklamasında “bir siyasi partinin böyle bir seminere kararlılıkla devam etmesi biz bilim insanlarına güç veriyor. Bizim işimiz insanlığın menfaatine çalışmalar yapmak, ancak bizim bu çalışmalarımızı, buluşlarımızı, emeklerimizi insanlığın hizmetine sunmak siyasetin işi. Bu nedenle Mahmut başkanın öncülüğünde yapılan bu çalışma başlı başına siyasi ders, başlı başına bir hareket ve başlı başına bir liderlik. Teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bilim seminerlerinin planlamaları dahilinde devam ettiğini ve devam edeceğinin altını çizen Başkan Yayla “İnandığım bu yolda kararlılıkla devam edeceğim. Bilimin ışığında yapılan siyasi kazanımlarla teşkilat üyelerimin niceliği, niteliğe dönüşüyor. Hedefimiz amacımız partimizin bayrağını şanına yakışır şekilde dalgalandırmak. Aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek. İyi niyetli azimli bir teşkilatımız var. Seminerlerden sağlayacağımız kazanımlarla, teşkilatımızın daha yapacağı çok iş var. 31 Mart seçimlerine hazırız. Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak sahada her türlü seçim hazırlığımızı yaptık. Genel Merkezimizin belirlediği takvim çerçevesinde hareket etmeye devam ediyoruz. Cumhur hassasiyetimizle dün olduğu gibi bugün de milletimizin menfaati ve devletimizin bekası önceliğiyle Osmangazi ilçemizde Cumhur ittifakı Belediye Başkanı ve adayı Sn. Mustafa Dündar Beye, Büyükşehirde de Mevcut Başkanımız ve adayımız Sn.Alinur Aktaş Beyefendi’ye desteğimizi var gücümüzle sürdüreceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu seçimde de milletimizin menfaatine çalışacağız” dedi.

Kapanış konuşmasının ardından Başkan Yayla ve Senegalli misafiri Belletmen Maodo Dıop tarafından Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Demir’e plaket takdim edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ