Demokrat Zafer

ÇÖMÇE VE BB YAPI SAHİP ÇIKTI, ŞAMPİYON OLDU

Kısa bir süre önce Batman’ın başarılı sporcusu İslam Üçan’a sponsor olarak sahip çıkan, Çömçe Et Lokantası ve BB Yapı’nın katkılarıyla, Batmanlı sporcu Türkiye şampiyonu oldu.
Yerel ve ulusal basında müsabakalara bile katılmakta güçlük çektiğini, hiç kimsenin kendisine sahip çıkmadığını belirten Milli Sporcu İslam Üçan’a, tam destek veren Çömçe Et Lokantası ve BB Yapı, kendisini özel araçla ve bütün masraflarını en lüks bir şekilde karşılayarak Mersin’de yapılan Üniversiteler Arası Türkiye Kick-Boks şampiyonasına katılmasına vesile oldu. İstanbul Okan Üniversitesi adına yarışan Batmanlı Sporcu İslam Uçan, daha öncede 6 Türkiye, 1 Avrupa ve 1 Dünya üçüncülüğü elde ettiğini ve yeni şampiyonluğunu da sevenlerine armağan ettiğini söyledi. Uçan, sporu bırakma derecesine kadar geldiğini ancak, Çömçe Et Lokantası ve BB yapının sahiplerinden Nurullah Batar’ın desteğiyle heyecanının ve imkânlarının ciddi anlamda arttığını da sözlerine ekledi.


“SPORCUMUZA SAHİP ÇIKIYORUZ”
Mersin’de düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Kick – Boks Şampiyonasında İslam Üçan’a destek verdiklerini ve sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Çömçe Et Lokantası ve BB Yapı’nın sahibi Nurullah Batar, yeni şampiyonlukların gelmesi temennisinde bulundu. Genç iş insanı Nurullah Batar; “Türkiye şampiyonu olan hemşerimiz İslam Ücan’ı kutluyorum. Önümüzdeki müsabakalarda da karşılaşacağı maçlarda kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ