Demokrat Zafer

Vakko Wedding, Bursa DownTown’da Açıldı

Vakko Wedding, dünya gelinlik modasına yön veren seçkin markaları ve Vakko imzası taşıyan özel tasarım gelinlik seçenekleriyle Bursa’nın gözde projesi DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde Vakko dostlarını ağırlıyor.

Dünya gelinlik modasına yön veren tasarımcıların, eşsiz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Vakko Wedding, gelin adaylarını Downtown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi’ne masalsı bir yolculuğa davet ediyor. Birbirinden özel tasarımlarla, hayatının en özel gününde eşsiz bir ihtişam taşımak isteyen Bursalı gelin adayları için pek çok alternatifi barındıran Vakko Wedding, eşsiz gelinlik tasarımlarının yanı sıra Vakko Couture ile de abiyelerde en özel seçkiler sunuyor.

Bursa’nın en büyük iki merkez ilçesinin kesişim noktasında yer alan DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde 2400 metrekarelik Vakko Mağazası çatısı altında bulunan Vakko Wedding’de; Zuhair Murad ,Elie Saab, Berta, Berta Muse, Berta Privée, Bliss Monique Lhuillier, Georges Hobeika, Lee Petra Grebenau, Monique Lhuillier, Oscar De La Renta, Saiid Kobeisy, Vakko Wedding, Vera Wang, Bronx & Banco, Calla Blanche. Eva Lendel, Maria Lucia Hohan, Milla Nova, Nicole Milano, Pronovias, San Patrick, Self Portrait ve Solace London gibi dünya markaları bulunuyor.

Bursalı gelin adaylarının en özel anlarına Vakko imzasıyla eşlik eden Vakko Wedding DownTown Bursa, “Wedding House” konseptiyle tüm seremonilere uygun gelinlik, couture elbise ve aksesuarları bir arada sunuyor.

Vakko Wedding Downtown Bursa’nın zarif dünyasını keşfetmek veya randevu almak isterseniz https://www.vakko.com/wedding/ adresini ziyaret edebilir, 0850 800 65 65 numaralı Vakko Wedding Özel Hizmet Hattını arayabilirsiniz.

https://www.vakko.com/wedding/

https://www.instagram.com/vakkowedding/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ