Demokrat Zafer

Globelink Ünimar, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu!

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup Şampiyonu olan Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu.

Ülkemizin köklü lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, spor dünyasına olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. Daha önce motor sporları başta olmak üzere genç sporcuların yanında yer alan Globelink Ünimar, 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup’ı kazanan Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu.

Müşterilerine yurt içi ve yurt dışı entegre lojistik çözümler sunan Globelink Ünimar, yeni sezonda da başarılarıyla adından söz ettirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın 2022-2023 sezonunda sponsorları arasında yer alacak.

Spor dünyasını desteklemeye devam edeceğiz

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı sponsorluk anlaşmasıyla ilgili konuşan Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak, “Globelink Ünimar olarak spora olan desteğimizi her daim sürdürmeye özen gösteriyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz değerle ilişkili olarak da kurulduğu günden bu yana basketbol alanında gösterdikleri mücadelelerin sonucunda önemli başarılara ve galibiyetlere imza atan şampiyon takımımız Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın sponsorları arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup’ı kazanan ve hepimizi gururlandıran takımımızla birlikte umuyorum ki yeni sezonda da nice başarılara ulaşacağız. Globelink Ünimar olarak, daha önce de olduğu gibi, spora ve sporculara verdiğimiz desteğe devam edeceğiz.” dedi.

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı Genel Menajeri Alpaslan Aydın, “Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü olarak Avrupa’da kupa kazanarak hedeflerimizden ilkini gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde, daha da iyi olacağımız ve adımızı Avrupa’da daha yüksek sesle duyuracağımız yıllar var. 2022-2023 sezonundan itibaren çıkacağımız bu yolda, Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden biri olan Globelink Ünimar’ın desteğini yanımızda hissedecek olmaktan ötürü büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Umuyorum ki hep birlikte sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirecek ve Türk basketbolunu uluslararası arenada gururla temsil etmeye devam edeceğiz.’’ diye belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ