Demokrat Zafer

CHP’nin adayı Mesut Özarslan’a Keçiören’den Tam Destek!

Ankara’da AKP’nin uzun dönemdir yönettiği ve oy deposu olarak belirtildiği Keçiören’de vatandaşlar sözleri verilen ama yapılmayan vaatlerden şikayetçi oldu. Keçiören’de sosyal yaşam alanının olmadığı, alt yapı, yol, çöp gibi sorunların olduğunu ve bu sorunları AKP’nin değil, CHP’nin belediye başkan adayı Mesut Özarslan’ın çözeceğini belirttiler.

Keçiören’in Kuşcağız Mahallesinde, yaşayan vatandaşlar “Mesut Özarslan genç bir aday deneyeceğiz, bakacağız Turgut Altınok’tan bir şey görmedik! İşte görüyorsunuz yapılaşmayı. Şu yapılaşmaya bakın mimari güzel değil. İşte yukardan bakıyorsun iki kat aşağıdan, bakıyorsun on kat öyle bir mimari mi olur” diyerek isyan etti.

Başka bir vatandaş ise, “Keçiören’de sosyallik, alt yapı ve demokrasi yok. Suriyeli göçmenler çok ve insanlar iki bardak bir şey içmek için Keçiören dışına çıkıyor” dedi.
Bir diğer vatandaş, “Keçiören’de belediye hizmetleri yok, elektrik direkleri kaldırdılar, bodro taşları söktüler kaldırımlar berbat oldu” dedi.

CHP Ankara Keçiören  Belediye başkan adayı, kazanacağı kesin gözle bakılan Mesut Özarslan Yaptığı açıklamada Keçiören halkına ve esnafına söz verdi.

Ankara Keçiören Belediye başkan adayı Mesut Özarslan yaptığı açıklamada; ”esnafa haksız nedenlerle değişik bahanelerle keyfi olarak yazılan cezalara son vereceğiz söz veriyoruz” dedi.

”31 Mart 2024 tarihi Keçiören’de huzurlu ve güvenli günlerin başladığı, Keçiören Sokakları’nda azınlığın yarattığı huzursuzluk son bulacaktır. sizlere söz veriyoruz ”dedi.

Mesut Özarslan’ın çalışmaları Keçiören halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Görüşmediği, kaynaşmadığı elini sıkmadığı, derdini dinlemediği bir kişi dahi yok. Az laf çok iş sloganıyla yola çıkan Keçiören Belediye Başkan Adayı 31 mart’ta Mesut Özarslan gelecek herşey değişecek dedi.

Mesut Özarslan kazanacak; Keçiören kazanacak!…ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ