Demokrat Zafer

Bursa MMO başkanı güven tazeledi!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi başkanı bugün belirlendi. Seçime tek liste olarak mevcut başkan Ahmet İhsan Taşkınsel aday gösterildi. Çağdaş Mühendislerin adayı Ahmet İhsan Taşkınsel tekrardan başkan seçildi. Başkan Taşkınsel Bursada Bugün’e konuştu.

Bursa MMO başkanı belli oldu!

 

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi dün 19. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurul’da tek liste olarak seçime girilmesi kararlaştırıldı. Mevcut başkan Ahmet İhsan Taşkınsel aday gösterildi.

18 Şubat Pazar günü (bugün) MMO üyeleri yeni başkanını belirlemek için Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) sandık başına gitti. MMO üyeleri saat 09.00’da oy kullanmaya başladı. Yoğun ilgiyle başlayan seçim saat 17.00’da sona erdi.

BAŞKAN BELLİ OLDU

Oy sayma işlemlerinin bitmesinin ardından yeni başkan belli oldu. Mecvut başkan Ahmet İhsan Taşkınsel tekrardan başkan seçildi.

“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ ÜYEMİZ VE MESLEKİ ÇALIŞMALARIMIZ”

Başkan Taşkınsel, Bursada Bugün’e özel konuştu. Taşkınsel bir misyonun devamı olduklarını söyledi. Yeni dönemde gerçekleşecek projelere değinen Taşkınsel, “Bizim geçen dönemde de bu dönemde de ortaya çıkmış olan bir konu eksikliğimiz var. Bu konuda, üyelerimizin odaya ilgisizliği. Biz bunu geliştirmek için çalışmalar yapmayı planlıyoruz bu dönemde. Öncelikli hedefimiz üyemiz ve mesleğimizle ilgili çalışmalar” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ