Demokrat Zafer

MHP Hamitler-Bağlarbaşı Temsilciliği Dualarla Açıldı…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmangazi İlçe Başkanlığı’na bağlı MHP Hamitler-Bağlarbaşı Temsilciliği açıldı.

Bursa'da MHP Hamitler-Bağlarbaşı Temsilciliği açıldı

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmangazi İlçe Başkanlığı’na bağlı MHP Hamitler-Bağlarbaşı Temsilciliği açılışı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi ve Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Dündar açılışa katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde açılış gerçekleşti.

Hamitler-Bağlarbaşı Temsilcisi Serkan Özel açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Özel, “Hamitler-Bağlarbaşı temsilciliğimizin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” diyerek sözlerine başladı.

“HEDEFLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi, çalışmalarına devam ettiklerini belirtti ve “Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kıymetli ülküdaşlarım, seçimlere çok az bir zaman kaldı. Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak her gün bir öncekinden daha güçlü olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yerel yönetimlerin ülkemiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu seçim beka açısından da bir önem taşıdığının farkındayız. Hedeflerimiz için, Türkiye için canla başla çalışıyoruz. Osmangazi’de sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu düşüncelerimizle temsilciliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde açıkladı.

“CUMHUR İTTİFAKI RUHUYLA MÜCADELE İÇERİSİNDEYİZ”

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, “Daha iyisini azim ve kararlılıkla Cumhur İttifakı’yla beraber müslüman Türk milleti için siyasi sonuçların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhur İttifakı ruhuyla bir mücadele içerisindeyiz. Cumhur İttifakı’nı suya atılan taş gibi halkalarla çığ çığ büyüyüp dünyada adından bahsettiren bir başarıya ulaştıracağımızdan eminim” şeklinde konuştu.

“OMUZ OMUZA DURUŞUMUZ DESTEKLENİYOR”

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Dündar, “Bizler Osmangazi Belediyesi’nde 136 mahallemize hizmetlerimizi götürüyoruz. Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerin üzerine daha fazla ne koyabiliriz diye düşünerek hazırlıklarımızı yaptık. Seçim süreci başladı. Belediye olarak sahadayız. Süreç başladıktan sonra Cumhur İttifakı dimdik ayakta, zafere kitlenmiş ve ayakları yere basar şeklinde sürdürüyor. İki haftadır belirli programlar çerçevesinde sahadayız. Bu omuz omuza duruşumuz halk tarafından destekleniyor” açıklamalarında bulundu.

Ardından AK Parti Milletvekili Mustafa Yavuz, “Doğal ve samimi bir şekilde oluşan beka hareketiyle yola çıkan temsilcileriyiz. Bize hizmet etme fırsatı veren Cenab-ı Hak’a şükrediyorum. Aziz milletimiz dinine, diyanetine sahip çıkan milletimiz, geçen sene mührü Cumhur İttifakı‘na basmıştır. Bu birliktelik ve samimiyetle halkın içinde olduğumuz bu süreçte gayretimizin sonucunda milletimizin olması gereken anlamda bir muzafferiyet olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ YÜZYIL TÜRKİYE YÜZYIL’I OLACAK”

MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, “Burası inşallah 31 martta yapılacak olan seçimlerde bu iki mahallede bulunan vatandaşlarımızın gayret ve çalışmalarıyla Bursa‘ya en yüksek katkıyı verecek mahalleler olacak. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Bugün dağılmış olan Millet İttifakı siyasi partilerin seçimden sonra neler yaptıklarını izledik. Allah bu milletin yüzüne bakmış. Bu 31 Mart, geçen seneki seçimlerin tacı olacak. Türk Milleti’nin genelde vermiş olduğu iradeyi yerelde de vermesini sağlayıp Türkiye Yüzyılı‘nın kapısını sonuna kadar aralayacağız. Önümüzdeki yüzyıl Türkiye Yüzyıl’ı olacak. Pireye yorgan yakmamalıyız. Bu devleti biz sokak bulmadık. Hesaplar çok büyük” açıklamalarında bulundu.

“ALGI OLUŞTURMAK İÇİN GAYRET SARFEDİYORLAR”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “31 mart tarihinde yeni bir sınavla karşı karşıyayız. Bu millete her zaman inanıp güvendik. Sağ duyusuna itibar ettik. Herkes kendine yakışanı yapmanın gayreti içerisinde. Biz bize düşeni yerine getirdiğimiz takdirde bu seçimlerin önemini miletmizin geleceği için her şeyin gereğini yerine getireceğiz. Bu ittifakı oluşturan bu insanlar sorumluluklarının idrakı içerisinde. Her seçim arefesinde olduğu gibi yine geçen seneki seçimlerde de şahit olduğumuz üzere entrikalara başvuruyorlar. Güvensizlik ve hukuksuzluk sergilenmeye başlanıyor. Türkiye’de yasaların işlemediği ve rafa kaldırıldığını bu noktada bir algı oluşturmak için gayret sarfediyorlar. Sanki Türkiye bir hukuk devleti değilmiş gibi. Anayasal konularda bir karmaşa yaşanıyoe algısını oluşturmak adına yapılan konuşmalar için harekete geçildi. Çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmaksızın değerlendirmekle mükellefiz. Bu mübarek coğrafyasa yaşayan Aziz Türk milletine karşı gayret ortaya koymak mecburiyetindeyiz” diyerek açılış konuşmasını tamamladı.

Açılış konuşmaları gerçekleştikten sonra okunan duadan sonra kurdele kesimi gerçekleşti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ