Demokrat Zafer

Milli sporcumuz Yasemin Adar Yiğit, CW Enerji sponsorluğunda başarıdan başarıya koşuyor

CW Enerji’nin sponsor olduğu Milli güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit’e bir altın madalya daha

  • CW Enerji’nin sponsor olduğu Milli Güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit, Romanya’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. CW Enerji sponsorluğunda tarih yazmaya devam eden Yiğit, üst üste 3’üncü toplam 7’nci Avrupa şampiyonluğunu kazandı.
  • CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, kürsünün en üst basamağında yer alan Milli sporcumuz Yasemin Adar Yiğit ile gurur duyduklarını belirterek, “Ülkemizin bayrağını dünyada dalgalandıran genç sporcumuzun her zaman yanında yer alarak kendisine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milli güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Türkiye’de kadın güreşine öncülük eden Yiğit, Romanya’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, gösterdiği muhteşem performansla rakiplerini mağlup ederek Avrupa şampiyonu olma başarısını gösteren Milli güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit’i tebrik ederek, Yiğit’e sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sarvan, milli sporcumuzu kutlayarak, “CW Enerji olarak, milli sporumuza ve sporcularımıza destek vermeye her zaman önem veriyoruz. Yasemin Adar Yiğit’in Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanması bizi gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki hedeflerine ulaşması için her zaman elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Her zaman destek olmaya devam edeceğiz

Milli güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit’in kadın güreşinin sembol ismi haline geldiğini ifade eden Sarvan, kendisinin ülkemizi başarıyla temsil ettiğini kaydetti.

Sarvan, kürsünün en üst basamağında yer alan Yiğit ile gurur duyduklarını dile getirerek, “Milli güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 76 kiloda altın madalya kazandı. Gösterdiği muhteşem performansla rakiplerini mağlup eden Yiğit, bir kez daha Avrupa şampiyonu olma başarısını gösterdi. Üst üste 3’üncü, toplam 7’nci Avrupa şampiyonluğunu kazanan Yasemin Adar Yiğit bizleri çok mutlu etti. Yiğit, Türk güreş tarihine altın bir halka daha ekledi. Milli güreşçimizin ülke adına elde ettiği bu büyük başarı Türk sporunun gurur kaynağı oldu. Ülkemizin bayrağını dünyada dalgalandıran genç sporcumuzun her zaman yanında yer alarak destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ