Demokrat Zafer

DİRİLİŞ EĞİTİM SEN BURSA; ÖMERLERE SAHİP ÇIKALIM!

Diriliş Eğitim Sen Bursa İl Başkanı İsmail Can yaptığı açıklamada; “Kamuoyuna ve Sayın Cumhurbaşkanımıza açık mektuptur! Sayın Cumhurbaşkanım, zât-ı âliniz “Bize Ömerler lazım.” demiştiniz. İşte şimdi aradığınız Ömerlerden biri olan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Serkan GÜR, başka bir ile sürgün edilmek suretiyle cezalandırılmaktadır. Diriliş Eğitim Sen Bursa İl Başkanlığı olarak Bursa’nın Kestel ilçesinde güçlendirmeye giren bazı okullarda gördüğümüz müteahhit kaynaklı eksiklikler ve yanlışlıklarla alâkalı bir rapor hazırlayıp Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Serkan GÜR’e arz etmiştik.

Rapor üzerine Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldı. Sendikamızın şikayeti haricinde inşaat ve ihalelerle alâkalı başka kaynaklardan gelen şikayetlerin artması üzerine Sayın Serkan GÜR bakanlık müfettişlerini çağırarak şikayetlerin Bakanlık müfettişleri tarafından soruşturulmasını sağladı. Bakanlık müfettişleri göreve başlar başlamaz bir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ile altı personel açığa alınarak görevden uzaklaştırıldı. Okul güçlendirme ihalelerindeki yolsuzluk ve usulsüzlük şikayetlerine göz yummayarak Bakanlık müfettişlerince soruşturulmasını istemenin elbette bir bedeli olacaktı. Haramzadelerin çıkarlarına çomak sokan Bursa’nın Ömer’i Sayın Serkan GÜR, belli ki Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığını yanlış bilgilendirip yönlendiren güç odakları tarafından Bursa’dan Hatay’a sürgün ettirilmiştir.

Liyakat ve çalışkanlığı ile temayüz etmiş Bursa’nın Ömer’i Sayın Serkan GÜR’ün sürgün edilmesi kabul edilemez! Sayın Cumhurbaşkanım; yapılan usulsüzlük ve yolsuzluklara dur diyen liyakatli bürokrat Bursa’nın Ömer’i Sayın Serkan GÜR’e ve yürütülen soruşturmaya sahip çıkmanızı bekliyoruz. Kıymetli medya mensuplarımızdan da soruşturmanın akim kalmaması için kamuoyu
oluşturulması adına soruşturmanın takip edilmesini istiyoruz. Sendika olarak yürütülen soruşturmanın takipçisiyiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ