Demokrat Zafer

GÜLER “TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA TAVŞANLI’DA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ DEVAM ETMELİDİR.”

Ak Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Tavşanlı Belediye Başkan Adayı gösterdiği Ali Özden, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna seslendi. AK Parti ilçe teşkilatında coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilen toplantıda ilçe başkanı Mehmet Gürsoy, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özden, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Kütahya Milletvekili Mehmet Demir birer konuşma yaparak birlik beraberlik mesajları verdi.
Başkan Mustafa Güler, burada partililer ve Tavşanlı halkına seslenerek 2009 yılında çıktığı bu yolda önceliğinin köylünün, kentlinin; Karadenizli, Akdenizli, Erzurum’lu Sivaslı’lar, Yozgatlı’lılar yani her zaman her kesimin hakkını gözetmek olduğunu kaydederek helallik istedi. Tavşanlı’nın son 20 yılda yapılan yatırımlar ve Belediye projeleriyle birçok ilden daha güzel ve yaşanabilir bir kent olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Güler, Tavşanlı Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Ali Özden’e başarılar diledi.
Ali Özden’e bir ağabey, bir kardeş olarak destek olacağını kaydeden. Belediye Başkanı Güler “2009 yılından bu tarafa babamın şu sözleriyle yola çıktım. Harama bulaşma ve sana güvenenlerin boynunu büktürme. Bu nasihatlara inancımızıda ortaya koyarak görev yaptık. Geçmişte belediye başkanlığı yapmış büyüklerimizin ekibimizle beraber hizmetlerinin üzerine koyarak Tavşanlı halkına hizmet etmenin onurunu yaşadık. 73 bin nüfusuyla büyük ilçeyiz. Borçsuz belediye anlamında ilk 10’da yer alıyoruz. 15. senemizi 31 Mart’ta tamamlayacağız ve kendi öz kaynaklarıyla güçlü bir yapısı olan Tavşanlı Belediyesiyle karşı karşıyayız. Ali Özden başkana başarılar diliyorum. Bu süreçte aday adayı olan Furkan Dinçer, Mesut Kocaman ve Muzaffer Dibek kardeşimize de teşekkür ediyorum” dedi
“HİZMET ÇITAMIZ ÇOK YÜKSELDİ, ALİ ÖZDEN’İN BU ÇITAYI DAHADA YÜKSELTMESİ GEREKİR”
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler konuşmasında AK Parti’nin 16 Türk Devleti üzerinden 16 değer ve hedef üzerine inşa ettiği “Türkiye Yüzyılı” misyonu doğrultusunda Tavşanlı’nın AK Parti belediyeciliğine devam etmesi gerektiğini vurgulayarak bu seçimin diğerlerinden daha kolay geçeceğini söyledi. Başkan Güler konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Adaylık bitti herşey bitti diye bir şey yok. Arkadaşlarımızın yol yürüyüşünde bir talepleri varsa yanında olmalıyız. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın Tavşanlı’ya bakışı nedeniyle Ankara’dan doğru projelere büyük destekler aldık. Çıtamız çok yükseldi. Eminimki Ali Özden, bu çıtayı daha yükseğe taşıyacaktır. Tavşanlı halkı 31 Mart’ta AK Parti belediyeciliğine devam diyecektir. Bu seçim geçmiş seçimlerden daha kolay geçecektir. Biz yeterki halkımızı baş tacı edelim, onların beklentilerine kulak verelim. Tavşanlı huzur ve sükûneti yaşadı. Kenetlenerek, birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam etmeliyiz. Hak adına yaptığımız mücadelede karşı karşıya geldiğimiz, kalbini kırdığımız arkadaşımız varsa hakkını helal etsin. Ali Özden’e çıktığı yolda başarılar diliyorum”
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Belediye Başkan adayı Ali Özden ve AK Parti İlçe başkanı Mehmet Gürsoy partilileri selamlayarak vatandaşlara lokma ikramında bulundu.
Partililer Belediye Başkanı Mustafa Güler’e bugüne kadar yaptığı çalışmalar, ilçeye kazandırdığı değerli projeler ve gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ