Demokrat Zafer

ESNAF, EMEKLİ, MEMUR TÜM EMEKÇİLER SIKINTIDA

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay derinleşen ekonomik krizin toplumda büyük bir sıkıntıya neden olduğunu söyledi.

Alpay Ankara’da yaptığı basın açıklamasında, “Esnaf, emekli, memur, kısaca bütün emekçiler büyük bir geçim sıkıntısı içerisindeler. Hükümet ise ülke gündemi ile değil suni gündemlerle halkı oyalıyor.” dedi.

“Esnafa acil destek, beklentilere çözüm”

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay açıklamasında esnafların yükselen girdiler nedeniyle Bağkur primlerini ödeyemediğini ve borçlu esnafların aileleriyle birlikte sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla faydalanamadıklarını hatırlatarak, “Esnafa acil destek verilmelidir. Emeklilik düzenlemeleri başta olmak üzere, tescil, ihya ve prim desteği, bütün Bağkur’lulara ayrımsız bir şekilde sağlamalıdır. Esnafın beklentileri de ivedilikle çözüme kavuşturulmalıdır.” ifadelerini kullandı.

“Tekstil sektöründe işten çıkarmalar başladı”

Ekonomik sıkıntıların had safhaya ulaştığını öne süren Alpay, tekstil sektöründe işten çıkarmaların yaşandığına dikkat çekerek, piyasanın daraldığını, işçi ve işverenlerin bu daralmadan dolayı karşı karşıya geldiğini savundu. MİLLİ SOL Genel Başkanı “Hükümet acil tedbirler almazsa, yerel seçimlerde sonra çok daha büyük kırılmaların yaşanması kaçınılmaz olacak.” değerlendirmesinde bulundu.

“Toplum kırılma noktasında”

Ülkedeki krizin emekçilerin hayat standartlarını aşağı seviyelere çektiğini kaydeden Genel Başkan Alpay, parlamentonun topluma nefes aldıracak tedbirlerle acil önlemler alması gerektiğinin altını çizdi. Yaşanan ekonomik krizin aile kurumunu tehdit ettiğini belirten Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, toplumun kırılma noktasına geldiğine işaret ederek, gerçek gündemin ekonomik kriz olduğu halde iktidarın bunu görmezden geldiğini ve sorunları perdelediğini sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ