Demokrat Zafer

Baharda evinizi Evidea ile yenileyin!

Her döneme uygun trend ürünleriyle yaşam alanlarınıza anlam katan Evidea, ilkbahar renklerini evlerinize getiriyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden Evidea, ilkbahara özel uygun fiyatlı yeni ürünleriyle sizleri bekliyor. Keyifli yaşam alanları, modern banyolar, kullanışlı mutfaklar ve şık sofralar için birbirinden farklı ürünlerle hayalinizdeki eve kavuşacak ve baharın yenileyen enerjisini hissedeceksiniz.

Evidea’nın ilkbahar renklerini evinize taşıdığı ürünleriyle, kendinize ve misafirlerinize rengarenk sofralar hazırlayacak, farklı objelerle banyonuzu modern bir havaya sokacaksınız. En çok vakit geçirdiğiniz salonlarınızı keyifli bir yaşam alanına çevirirken mutfağınız için en iyi yardımcıları yine Evidea’da bulacaksınız.

Şık sofralarınızda yer vereceğiniz yemek takımlarından, huzurlu uykulara dalacağınız pastel tonlarda nevresim takımlarına; bambu banyo takımlarından yumuşacık bornoz ve havlulara; mutfağınızın en becerikli yardımcıları elektrikli ev aletlerinden, pişirme gereçlerine;

yaşam alanlarınıza fonksiyonellik katacak tamamlayıcı mobilyalardan, detaylarla tarzınızı yansıtacağınız halılara, perdelere, kırlentlere, abajurlara kadar her şey bu bahardada Evidea’da sizi bekliyor.

Bahar coşkusunu evinize yansıtmak için keyifli ve ferah Evidea mağazalarına ve Evidea.com’a uğramayı unutmayın…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ