Demokrat Zafer

8. Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti Belli Oldu

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan, topluluk platformu KızlarSoruyor, geleneksel “Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti” Anketi için ülkenin en gözde çiftlerini arenaya aldı ve rekabeti başlattı! Toplamda 8963 kişinin oyu ile ‘8. Sevgililer Günü Sembol Çifti’ belli oldu.

Bekarlık sultanlık derler ama sevgilisi olanlar da yaşıyor bu hayatı! Bekarların depresyona, çiftlerin romantizme doyduğu, romantizm, aşk ve tutkunun zirvede yaşandığı, yılın en sevgi dolu günü olan 14 Şubat için KızlarSoruyor bu yıl 8. kez, ünlüler camiasının birbirinden ünlü yedi çiftini derleyip topluluğuna sordu:

Sevgililer Gününde gözlerimizden kalpler çıkartan, en gencinden en olgununa yaşadığı aşkla dillerden düşmeyen, biz de böyle aşklar yaşar mıyız diye çatlatan yılın en çok konuşulan Sevgililer Günü Sembol Çifti kim olmalı?

8963 oy kullanılan “Sevgililer Günü Sembol Çifti” anketinden zaferle çıkan çiftimiz, oyların %37’sini alan Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı çifti oldu.

Yabani dizisindeki Yaman ve Rüya karakterleriyle izleyicilere aşk şöleni yaşatan çift aşkları ile her hafta gündemi sarstı! Dizilerinin adı her ne kadar “Yabani” olsa da, onlar birbirlerine çok sıcaktı.

Onlarınki gerçek olan set aşklarından, kurguydu gerçek oldu!

Aşk, tutku, romantizm dendiğinde ilk akla gelen, “Ah, onun yerinde ben olsaydım!” dedirten ve en önemlisi yan yana gördüğümüzde aşka inancımızı pekiştiren aşıklar Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’yı “Sevgililer Günü Sembol Çifti” ünvanlarından dolayı tebrik ediyor, unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmelerini diliyoruz.

Oyların %22 sini alarak yarışmanın ikinci gelen çift: Yaşadığı ‘Hadise’li ilişkiden sonra cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi “Kopuk” dizisiyle ekranlarda olan Kaan Yıldırım ve bu yıl Emmy ödülü alan ‘Yargı” dizisinin güzeller güzeli avukatı Ceylin’e hayat veren Pınar Deniz çifti oyların %22sini alarak aşka inancımızı vurgulayan çiftlerden oldular. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden 2024 yılında artık evlilik haberi duymak istediğimiz doğrudur!

Ankette oyların %21 ile ikinci, Türkiye’de olduğu kadar, uluslararası alanda da tanınan başarılı oyuncu Hande Erçel ve sosyetenin en köklü ailelerinden birine mensup, milli çapkın Hakan Sabancı çifti oldu. Hem iş dünyasında hem de eğlence dünyasında önemli figürler olarak tanınsalar da, magazin dünyasının en tutkulu aşıkları arasında yerlerini almaları günümüzün en dikkat çekici magazin olaylarından oldu!

Hakan Sabancı’nın sofistike ve karizmatik kişiliği, Hande Erçel’in enerjik ve güzel görünümüyle mükemmel bir denge oluşturdu, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları romantik anlar hayranlarının da bu tutkulu aşka şahit olmasını sağladı.

4. Sırada %9 oyla, özel hayatını sosyal medyadan uzak yaşamayı tercih eden Sibil Çetinkaya – Şükrü Özyıldız, 5. Sırada annesi Seda Sayan’ın onayıyla mutlu beraberliği devam eden İlayda Alişan – Oğulcan Engin çifti yeralırken, 6. Sırada spekülatif aşklarıyla gündemi karıştıran Gülseren Ceyhan – Mehmet Ali Erbil yer alırken, anketin sonunda marjinal aşklarıyla gündemde yer alan Zeynep Bastık – Ali Can Ayyıldız çiftini görüyoruz.

Simay Barlas – Halit Özgür Sarı %37

Pınar Deniz – Kaan Yıldırım %22

Hande Erçel – Hakan Sabancı %21

Sibil Çetinkaya – Şükrü Özyıldız %9

İlayda Alişan – Oğulcan Engin %4

Gülseren Ceyhan – Mehmet Ali Erbil %4

Zeynep Bastık – Ali Can Ayyıldız %3


KızlarSoruyor Hakkında:
KizlarSoruyor, kullanıcıların hayata dair her konuda birbirleriyle samimiyetle bir araya geldiği bir sosyal etkileşim ve topluluk platformudur. KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD’de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirlerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.   KizlarSoruyor’da ayda 15 milyon tekil ziyaretçi, 60 milyon sayfa görüntülüyor. Günde 150 bin paylaşım yapılan sitenin, %65’i 18-34 yaş aralığında Y ve Z kuşağından. Kullanıcıların %56’sı kadın, %44’ü erkek profiline sahip.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ