Demokrat Zafer

TOKİ Mağdurları ZAFER’e Ulaşıncaya Kadar Yanlarındayız!

Lalaşahin TOKİ mağdurları uygulanan fiyat politikasının değişmesi için bir kez daha biraraya gelerek seslerini duyurdu. Lalaşahin Mahallesi’nde yapımı devam eden dar gelirli vatandaş grubuna sunulan TOKİ’de hak sahiplerinin isyanı devam ediyor. İlk lanse edildiği dönemdeki fiyat politikası ile son açıklanan fiyatların arasındaki uçurum, toplam taksitlerin 24 aydan 18 aya düşürülmesi, %1 oranındaki KDV’nin %25 yükselmesi gibi sorunların çözümü için çare arayan hak sahipleri Cumhurluk Alanı’nda buluştu.

Toplanan kalabalığa İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayları İsa Söğüt, Özlem Bayraktar, Emine Güven, Burak Gökmen, siyasi parti ilçe ilçe başkanları da destek verdi. Yapılan konuşmalardaki ana tema hak sahiplerinin ödeyeceği tutarların yeniden ele alınması ve kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesi oldu.

Zafer Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Emine Güven; “Devlet zorlamasıyla burada garabet bir mağdurluk doğmuştur. Biz ant olsun ki; bu mağduriyet giderilinceye kadar onların yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ