Demokrat Zafer

Sivil Toplum Kuruluşlarının Demirbaş İsmi Tecrübesini Belediye Meclisinde Konuşturacak!

ÇATSANDER’de başkan, Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu, TOSYÖV, BİLDEF, BANSİAD’da üst kademenin aranan, sözü sayılan ismi AK Partiden belediye meclis üyesi adayı olmak için başvurusunu yaptı. Zekai Akdoğan; 31 Mart 2024 Mahalli Seçimlerinin önemine işaret etti. 13,5 yıl Yıldırım İlçe Başkanlığı’nda üst düzey yönetimde bulunan Zekai Akdoğan, 1,5 yılda İl Yöneticiliğinde “Göçmen Komisyonu” başkanlığını sürdürdü. Yıldırım özelinde sosyolojik önemi detaylarıyla bilen Akdoğan iddiasını ortaya koyarak esaslı bir değişimi gerçekleştireceklerini belirtti.

Zekai AKDOĞAN Kimdir?
01.01.1973 Yozgat’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Yozgatta okuduktan sonra Liseyi Bursa Tophane teknik lisede tamamladı. 1989 yılından itibaren Bursada ikamet emektedir. Makina imalatı ve yedek parça imalatı yapmaktadır. Evli 2 çocuk babasıdır. Ak partinin kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde bulunmuştur.


Bu seçimlerde ise halkın yanında hem vatandaşın soruları ile ilgilenmek hem de partisini temsil etmek için bu göreve talip olduğunu belirten Akdoğan; “Gönül belediyeciliğini şiar eden bir partinin neferi olarak vatandaşımızın sorunlarının TBMM ve belediye meclislerinde çözülebileceğini inanıyorum. Halkımızın sıkıntılarını 22 yıldır çözebilen tek misyon olarak birikimlerimi belediye meclisine taşımak istiyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ