Demokrat Zafer

Sorunları Biliyoruz, Çözmeye Geliyoruz! Yıldırım’da Kır’at Rüzgarı!

Kır’atı şahlandırmak için yola çıkan kadrolar Yıldırım için kararını verdi. Yıldırım Belediye Başkanlığı adaylığı için Erhan Keskin’in adaylık açıklamasında İl Başkanı Çağrı Kaplan, GİK Üyesi Ahmet Okur, MKK Üyeleri Nazif Kara ve Engin Özkan, ilçe başkanları, belediye başkan ve meclis üyeleri adayları ve partililer katıldı. Tanıtım  toplantısının özel konuğu ise Artvinliler Konfederasyonu Genel Başkanı Fetanet Yıldırım oldu. Demokrat Parti İlçe Başkanı Hasan Ali Ünal’ın açılış konuşmasıyla başlayan tanıtım toplantısında GİK Üyesi Ahmet Okur’un; “Demokrat Partinin anasının sütü kadar helal olan tek sermayesi inançlı vicdanlarıdır. İnanç olmazsa ülke bütünlüğü tehlikeye girer. Demokrat Partiyi şaha kaldıracağız.” dedi.

Demokrat Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hasan Ali Ünal; Sen Ben değil, Biz ve Bir olacağız. Bugün Türkiye’mizin her ilinde, ilçesinde, köyünde, mezrasında kısacası güzel ülkemizin her yerinde, vatandaşımıza hizmet etme yarışında başı dik, alnı açık gerine gerine yürüyecek bir parti varsa o da Demokrat Parti ve bu davaya gönül vermiş Demokratlardır. Biz muhalefetin bu ülke için önemli olduğuna da inanıyoruz. Çünkü demokrasinin olmazsa olmazıdır muhalefet lakin şunu da biliyoruz. Biz iktidarın mecburiyet siyasetine karşıyız. Biz iş bilmezliklere karşıyız. Biz proje üretmeden, yatırım yapmadan yeni bir şey söylemeden halkın karşısına yeniden çıkmaya niyet edenlere karşıyız. Biz bazı şehirleri, bazı ilçeleri çantada keklik görenlere karşıyız. Biz vatandaşımızı bu yeniliklerle karşılaştırmak ve tanıştırmak için hiç çaba göstermeyen o zihniyete karşıyız. 2024 nisan ayı ile başlayacak önümüzdeki dönemin içinde ilçemizin ihtiyaçları bağlamında, neler yapabileceğimiz üzerine çalışmalarımıza başladık. İlçemize kazandırmak istediğimiz vizyon çerçevesinde ve mahalle bazındaki projelerimiz üzerinde çalışıyoruz. Halkımızın teveccühü alarak Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projelere bu 5 yılda hayırlısıyla imza attacağız. Hizmetlerimizi 7’den 70’e her yaşta vatandaşımıza, küçük veya büyük herkesin ihtiyaç durumuna göre gerçekleştireceğiz.

Önceliğimiz ve hedeflerimiz çerçevesinde, yeni binalar, tesisler ve mekanlar yani donanımları artıracak şekilde inşa çalışmaları yaparak bununla birlikte yeni hizmet alanları oluşturarak daha çok insana ulaşmak için projeler geliştirdik. Aday adaylığı sürecinde kişiler birbirlerinin önüne geçmeye çalışır. Burada birtakım rekabetler ve mücadeleler olur. Bu, siyasetin doğasında var lakin adaylar belli olduktan sonra ve seçim sürecinin startı verildikten sonra artık suhunet, suhulet ve nezaket süreci başlar. Bundan sonra bütün aday adaylarımızın nezaketle, uhuvvetle ve suhunetle kucaklaşmasını rica ediyorum. Biz büyük bir Aileyiz ve bu büyük Ailemizi 1 Nisan günü başarı öykümüzü ve kazanmamızın ortaya koyduğu sevinci birlikte yaşamak üzere, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Kararımız kesin, Adayımız Erhan KESKİN…” diyerek sözlerini noktaladı.

“Yıldırım’ı Vizyon Kenti Yapacağız!”

Yıldırım belediye başkan adayı kimdir, 1981 yılında ARTVİN Şavşat Yavuz köyde dünyaya gelmişim, İlk Orta ve Lise yıllarımı Artvin’de tamamladım. İş imkanlarının kısıtlı olması nedeni ile 2002 yılına vatani görevimi tamamladıktan sonra halen daha ikamet etmekte olduğum Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde oturmaktayım. 2002-2014 yılları arası özel bir şirkette Güvenlik Müdürlüğü yaptım ve 2014 yılından itibaren Yeşil Yıldırım şirketi koordinasyon işleri biriminde görev yapmaktayım. 2019 yılında Demokrat Parti Yıldırım İlçe Başkanlığının çeşitli kademelerinde görev aldım. Evli ve 2 evlat babasıyım.

Demokrat Parti Yıldırım Belediye Başkanı aday seçim sürecinde bir kaç aday adayı olan dava dostlarımız arasından şahsımla ilgili teveccüh gösterildi. Şahsım olarak aday olan diğer dostlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Kendileri ile yine hep beraber biz olarak devam edeceğiz. Kendisini hizmete adamış, ülkemizin gelecek nesillerinin daha güzel ve yüksek standartlı bir hayat yaşaması için şahsi yaşamlarını hiçe sayarak ülkemize hizmet eden ve davamıza sahip çıkan bireyleriz. 1987 yılında kurulan Yıldırım Belediyesinde bir zamanlar söz sahibi olan Belediye Başkanlarımızın bayrağı bıraktığı yerden alarak 21. Yüzyıl’da ve Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılında şahlanarak devam edeceğiz. Biz Demokrat Parti olarak yıldırımlı hemşerilerimizin bizi bu onurlu vazifeye layık görmeleri durumunda yıldırımlı hemşerilerimize yaşanabilir, huzurlu ve geçim kaygısı olmayan bir yıldırım inşa edeceğimize söz veriyoruz. Sorunları biliyoruz, Çözmeye geliyoruz. Saygılar sunuyor sizleri Allah’a emanet ediyorum.

Projelerimiz

YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM.

ENGELSİZ SOSYAL DONATI ALANLARI.

GEÇLER İÇİN SPOR TESİSLERİ VE SPOR KULÜPLERİ.

KAPALI PAZAR ALANLARI VE OTOPARK ALANI.

ETÜT MERKEZLERİ.

ANA CADDELERDE ÇÖP KONTEYNERLERİNİN YER ALTINA ALINMASI.

BELEDİYE TESİSLERİNİN YENİLENE BİLİR ENERJİ İLE AYDINLATILMASI.

KAVŞAK VE SİNYALİZASYON SİSTEMLERİNİN GELİŞTİRİLEREK ULAŞIMIN RAHATLATILMASI.

HER MAHALLEYE TAZİYE EVLERİ.

CAN DOSTLARIMIZ SOKAK HAYVANLARI İÇİN REHABİLİTASYON MERKEZLERİNİN ARTIRILMASI

YAŞLI KONUT EVİ VE AMATEM.

ENGELLİ REHABİLİTASYON MERKEZLERİ.

KREŞLERİN VE MERKEZİ KURS ALANLARININ ARTIRILMASI.

YENİ TİCARET ALANLARININ OLUŞTURULMASI VE AVM YAPILMASI.

WİFİ NOKTALARININ ÇOĞALTILIP KULLANILABİLİR HALE GETİRİLMESİ.

AİLE KARTI UYGULAMASI İLE DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN DESTEKLENMESİ.

SEN BEN GEĞİL BİZ OLMAK İÇİN BİR OLACAĞIZ.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ