Demokrat Zafer

Bilim ve Eğitim Yuvası Teşkilat

Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, azim ve kararlılıkla “Bilimin Işığına Siyaset Seminerileri”ne devam ediyor.

Başkan Yayla’nın liderliğinde BBP Osmangazi İlçe Teşkilatı “Bilimin Işığında Siyaset Seminerileri’nin üçüncüsünü Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Katılımın her seminerde kat kat fazlalaştığı akşamda BBP İl Teşkilat Başkanı İbrahim Öz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve misafirler katılım sağladığı.

E ticaret ve e ihracat konulu seminer Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Akademisyen Gazenfer Erbaşlar tarafından yapıldı.

Gazenfer Erbaşlar yaptığı açıklamasında “Mahmut Başkandan gelen telefon sonrası çok şaşırdım ve ülkem için çok mutlu oldum. Çünkü bir siyasi partinin böyle bilime ve eğitime önem vermesi çok takdire şayan bir durum. O nedenle Mahmut Başkanı tebrik ediyorum, bundan sonra yapacakları tüm seminer faaliyetlerinde kendilerine destek olacağım” dedi.

Bilim seminerlerinin planlamalari dahilinde devam ettiğini ve devam edeceğinin altını çizen Başkan Yayla “Bilimin Işığında Siyaset hayalimi gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu, o iradeyi göstermenin haklı gururunu yaşıyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren kendime, bilgime, tecrübeme, inandığım değerlere, hayallerime, hedeflerime, milletime ve devletime yakışan etkinlikler yapmaya çalışıyorum. İnandığım bu yolda da rabbimin belirlediği süre boyunca çalismaya devam edeceğim. İyi niyetli azimli bir teşkilatımız var ve onlarla daha yapacağımız çok iş var” dedi.

31 Mart seçimlerine de hazır olduklarını ifade eden Başkan Yayla ” biz Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak sahada her türlü seçim hazırlığımızı yaptık. Genel Merkezimizin belirlediği takvim çerçevesinde hareket etmeye devam ediyoruz. Hem Osmangazi Belediye Başkanlığı hem de Meclis Üyeliği konusunda aday adaylarımız hazır ve sahadalar. 136 mahallede büyük bir süprize hazırlanıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu seçimde de milletimizin menfaatine çalışacağız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Kapanış konuşmasının ardından Başkan Yayla tarafından Akademisyen Gazenfer Erbaşlar’a plaket takdim edildi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ