Demokrat Zafer

İYİ PARTİ KESTEL’DE “MUSTAFA ATILGAN” DEDİ…

İYİ Parti’de ilçe adayları hızla belirleniyor. Yıldırım’dan sonra Kestel Belediye Başkan Adayı da, teşkilat mensuplarıyla yapılan istişareler sonucunda Emekli Albay Mustafa Atılgan olarak belirlendi.

Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Kestel İlçe Başkanı Kazım Aslan ve Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, dün akşam yapılan görüşmeler sonrasında üzerinde mutabık kalınan Mustafa Atılgan’ı, Kestel Belediye Başkan Adayı olarak ilan ettiler.
Yapılan açıklamada, “Kestel Bursa’mızın hizmet fakiri ilçelerimizden bir tanesi. Sahipsiz Bursa’nın adeta en sahipsiz ilçesi konumunda bulunan Kestel’i de İYİ Belediyecilik hedeflerimizle buluşturmaya kararlıyız.
Belediye Başkan Adayımız Mustafa Atılgan tertemiz sicili, dürüst kişiliği, milliyetçi ve vatanperver duruşuyla tanınan bir emekli albayımızdır.
Şanlı Ordumuzdaki görev sürecini de takdire şayan bir sorumlulukla tamamlamıştır. Dolayısıyla Kestelli hemşehrilerimizin, kentin anahtarını gönül rahatlığıyla teslim edecekleri bir şahsiyettir.
Biz inanıyoruz ki, Kestelliler, Mustafa Atılgan’a sahip çıkarak teveccüh gösterecekler, Mustafa Atılgan da Kestel’i imar ve ihya edecek hizmetleri ilçe halkına getirecektir.


Allah Bursa gibi Kestel’de de çıktığımız bu yolda bizlere başarıyı nasip etsin ve Kastelli hemşehrilerimizin de İYİ Belediyecilik ile tanışmalarını kısmet eylesin inşallah.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ