Demokrat Zafer

Demokratlarda Keles Coşkusu! “Geliyoruz!”

Demokrat Parti Keles Kongresi’nde partilerin coşkusu görülmeye değerdi. İl Başkanı Çağrı Kaplan, GİK Üyesi Ali Kamil Goral, DP İlçe Başkanları, 6’lı Masa İlçe Başkanları, STK Temsilcileri ve Demokrat partililer katıldı. İlçe Başkanı Kayaali Argın’ın güven tazelediği kongrede 6’lı Masa İlçe Başkanlarının selamlama konuşmaları sonrasında söz alan GİK Üyesi Goral; “Ülke bir uçuruma yuvarlanırken hiç kimse Demokrat yüreklerin gözlerini kapatarak olayların seyrini izlemesini beklemesin! Çalışacağız, kazanacağız.” dedi.

İl Başkanı Kaplan; “2023 seçim atmosferi tüm hızıyla sürerken bizde kadrolarımızı kongreler üzerinden güçlendirmeyi tercih ettik. Cumhurbaşkanı adayımızı biliyoruz ve demokratlar olarak seçim kampanyasında en önde yürüyen neferler olacağız. Milletvekilliği noktasında ise Genel Merkezi’mizin bir yol haritası var. 81 il’de izlenilecek yöntem ise detaylandırılıyor. Muhtemelen birkaç gün sonrada milletvekilliği noktasında geniş katılımlı bir basın açıklaması yapacağız.” dedi.

İlçe Başkanı Kayaali Argın; “Dağ Yöresi içerisinde özgül ağırlığı olan Keles’in özgün değerlerini gün ışığına çıkarmak istiyoruz. Dağ Yöresi denildiğinde Bursa’nın en geri kalmış bölgeleri olarak adlandırılan ilçemizi ayağa kaldıracağız. İç dinamiklerimizi biliyoruz ve o kıvılcımı 2023 seçimlerinde 14 mayısta yakacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ