Demokrat Zafer

Muhtar adayı istedi Alinur Aktaş halletti

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Celal Bayar Caddesi’nden belediye otobüs geçmesi için Kiremitçi Mahallesi muhtar adayı Erdoğan Erbay’ın hatırlatmasıyla talepte bulunan Tayakadın Muhtarı Süleyman Genç’in isteği kabul edildi. Yıllar sonra kentin en eski semtinde sevinç yaşandı.

Belediye otobüs hattı uzun yıllar önce iptal edilen Osmangazi İlçesi’nin en eski semti Gazcılar Caddesi’nde otobüs sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde seçim çalışmaları kapsamında bölgedeki esnafı ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a otobüs talebinde bulunan Tayakadın Mahalle Muhtarı Süleyman Genç’in isteği kabul edildi. Seneler sonra resmiyette Celal Bayar olarak bilinen caddede belediye otobüsü geçmeye başladı.

SORUN ANINDA ÇÖZÜLDÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür eden, Kiremitçi Mahalle muhtar adayı Erdoğan Erbay, “Başkan Aktaş semtimizi ziyarete gelmişti. Caddemizin güzergahından otobüs geçmesi gerektiğini, yıllar önce bu hattın iptal edildiğini Tayakadın Mahalle Muhtarı Süleyman Genç’e hatırlattım. Sağ olsun muhtar bey hemen durumu Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a  izah etti. Bir hafta sonra Gazcılar Caddesi’nde otobüs geçeceği sözünü verdi. Bugün o söz yerine geldi. Büyük bir eksiklik sona erdi. 6 mahallede ikamet edenler adına hem Başkan Aktaş’a hem de muhtar Genç’e teşekkür ediyorum” dedi.

KENAN SOLAK’A TEPKİ GÖSTERİYORLAR

Birçok mahalle sakini, Yıldırım’ın Güllük Mahallesi’nde ikamet eden, fiziki olarak Kiremitçi’de oturmamasına rağmen Kiremitçi Mahallesi’nde muhtarlık yapan Kenan Solak’a, mahalledeki sorunları, istek ve taleplerle ilgili duyarsız olmasından dolayı tepki göstermeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ