Demokrat Zafer

Bakımlı çiftlere Sevgililer Günü’ne özel hediyeler

“O”na sevginizi anlatın

Bakımlı çiftlere Sevgililer Günü’ne özel hediyeler

Yılın en romantik günü için geri sayım başladı. Dünyanın lider kişisel bakım cihazı markalarından Remington, “Sevgililer Günü için ne alsam?” sorusuna en doğru cevabı verebilmeniz için tıraş ve bakım serisinden saç şekillendiricilere kadar çeşitli hediye alternatifleri bulunduran bir seçki hazırladı.

Heyecanla beklenen Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bu romantik güne özel olarak, lider kişisel bakım markası Remington, sevdiğinizin farklı ihtiyaçlarına yetişecek fonksiyonel, kullanımı pratik ve son teknolojiye sahip ürünlerinden oluşan bir hediye seçkisi sunuyor. Zahmetsiz bir tıraş imkanı sunan çok fonksiyonlu özel bir seri Omniblade, 24 saat boyunca saç stilini koruyan seri PROluxe ve saçlardaki nem dengesini korumaya yardımcı seri Hydraluxe, “o”na sevginizi anlatmak için alabileceğiniz hediyeler arasında…

Zahmetsiz tıraş keyfi

Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesinin mucidi Remington’ın erkeklerin saç ve sakal stilini oluşturmaları için ihtiyacı olan tüm fonksiyonları bir araya getirdiği beş farklı cihazdan oluşan Omniblade Serisi, cilde yakın bir tıraş sağlayan özel kesim ve dokulu bıçaklara sahip. 0,15 mm’ye kadar kesim performansı gösteren Omniblade’in alametifarikası olan bu özel bıçaklar, minimum 5 yıl özelliğini kaybetmeden kullanılabiliyor. Böylece diğer makinelerin aksine kişiyi sık sık bıçak değiştirme zahmetinden kurtarıyor.

“Saçım bozulacak” derdine son

Remington PROluxe Serisi içinde yer alan 4’ü birarada saç şekillendirici daha uzun ömürlü ve kuaförden henüz yeni çıkmış profesyonellikte bukleli saçlar için geliştirilmiş bir cihaz. Her tarza uygun, 24 saat bozulmayan derin ve belirli bukleler, akan deniz kızı bukleleri, geniş sahil tarzı bukleler ya da yarım dağınık bukleler… Akıllı OPTIheat teknolojisi barındıran cihaz, hem ısının en çok ihtiyaç duyulan yere ulaşmasını sağlıyor hem de ısıyı dengeli şekilde dağıtarak saçların zarar görmesini de engelliyor. Böylece saçların gün boyu sağlıklı ve parlak olmasıyla birlikte buklelerin de bozulmamasını sağlanıyor. ‘PROluxe Serisi’nde saç kurutma makinesi, şekillendirici, maşa ve düzleştiriciden oluşan 5 farklı cihaz bulunuyor.

Doğru ısı ve mükemmel nem dengesi

Pürüzsüz ve parlak stilleri kolayca yapmayı sağlayan 6 farklı modelin bulunduğu ‘Hydraluxe Serisi’nin ayrıştıran özelliği, sahip olduğu Hydracare Sensör Teknolojisi sayesinde saçları sıcaklıktan kaynaklanan hasarlara karşı koruması. Nemlendirici bakım tanecikleri ise, saçın mükemmel nem dengesini korumaya yardımcı oluyor. Mikro tanecikler her fön ile birlikte hava akışına bırakılarak, saçın mükemmel nem dengesinin koruması için bariyer oluşturuyor.

https://tr.remington-europe.com/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ