Demokrat Zafer

ÇÖMÇE ve BB REKLAM AJANSI İSLAM ÜÇAN’A SPONSOR OLDU

Batman’ı ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi bir şekilde temsil eden Boks sporcusu İslam Üçan’a, yemeğin kaliteli adresi ve şampiyonu Çömçe Et Lokantası ile BB Reklam Ajansı sponsor oldu.
Daha önce Dünya üçüncülüğü başta olmak üzere sayısız Avrupa ve Türkiye Şampiyonluğu elde eden, Batmanlı sporcu İslam Üçan, Çömçe Et Lokantası ile BB Reklamın yöneticilerinden Nurullah Batar’ın girişimleriyle sponsorluk sözleşmesi imzalandı.
İSLAM UÇAN BASINLA BİRARAYA GELDİ
BB Reklam Ajansında yapılan sponsorluk sözleşmesinde Çömçe Et Lokantasının yöneticilerinden Nurullah Batar, Batmanlı Boks sporcusu İslam Uçan, Amed Spor Boks Antrenörleri Ali Türkan, Ali Rıza Ayşin ve İslam Üçan’ın ağabeyi Serdar Üçan hazır bulundu.
“BATMAN’IN DEĞERLERİ EMANETİMİZDİR”
İslam Üçan ile yapılan sponsorluk sözleşmesinde ilk sözü alan Çömçe Et Lokantası ile BB Reklamın yöneticilerinden Nurullah Batar, Batman’ın değerlerinin artık sahipsiz kalmayacağının müjdesini verdi. Batar yaptığı açıklamada; “Boks sporuna olan ilgimden dolayı basınımızda İslam Üçan’a yeterli desteğin verilemediğini okuyorduk. Bizde gerek Çömçe ve gerekse BB Reklam Ajansı olarak kendisiyle biraya geldik. Nasıl ki; Çömçe Batman’a mal olmuş bir marka ve kalitesiyse, İslam Üçan’da sporda bir değer ve kalitesi olduğunu düşündük. Bu mutluluğumuzu basının karşısında örnek teşkil etmesi amacıyla paylaşmak istedik. Geleceği için elimizden geleni yapacağız. Batman’da hiçbir başarılı sporcumuz sahipsiz kalmamalıdır. Neden Batman’ın bağrından çıkan İslam Üçan bir Gökhan Saki gibi, Agit Kabayel gibi olmasın. İslam bütün şartları fazlasıyla taşıyor. Onlardan fazlası var eksiği yok. Onun yeri sadece Türkiye değil, Avrupa ve Dünya’nın üst düzey profesyonel müsabakalarıdır. İslam Üçan Batmanlı gençlerimiz için bir ekol olacaktır. Batman’ın 2 kurumsal firması olarak bir kıvılcım yakarak elimizi taşın altına koyduk. Bunun devamı gelecek. Bütün başarılı sporcularımıza bir kurumsal firmamız sahip çıkarsa, başarılamayacak hiçbir şey olmaz. İslam Batmanlı gençlere örnek olmak istiyor. Ücretsiz bütün gençlere öncülük edeceğiz. ” diye konuştu.
“HEDEFİ OLMAYAN SPORCU KANATSIZ KUŞ GİBİDİR”
‘En büyük hedefim Dünya Şampiyonu olmaktır’ diyen Batmanlı sporcu İslam Üçan, hedefi olmayan bir sporcunun kanatsız bir kuş gibi olduğunu söyledi. Üçan; “Herkes bu sporu dövüş olarak görüyor. Dışarısı daha tehlikelidir. Çünkü dışarıda sigara içiliyor, uyuşturucu madde kullanılıyor, kötü alışkanlıklar kazanıyorlar. Ancak sporda bunlar yoktur. Spor yapan insanlar daha güvende ve başarılı olurlar. Lisede öğretmenlerimizin önerisiyle boks branşına başladım. İlk maçımda Türkiye üçüncüsü oldum. Batman’da yeni bir dönem başlatıp örnek bir sporcu kimliğimizle yeni yıldızların çıkması için elimizden geleni yapmak istiyoruz.” diye konuştu. Üçan hedefinin altın kemeri Batman’a getirmek olduğunu da sözlerine ekledi.
“İSLAM ÜÇAN AHLAKLI BİR SPORCUDUR”
İslam Üçan’ın başarısından çok, ahlaklı bir sporcu olduğunu belirten Antrenörleri Ali Türkan ve Ali Rıza Ayşin, kendisine verilen destek sayesinde, hedeflediği bütün başarılara ulaşacağını söyledi. Antrenörleri Türkan ve Ayşin; “Biz sporu bırakmıştık. İslam ile tanıştıktan sonra anlaklı ve kaliteli bir sporcu olmasından dolayı tekrar antrenörlük yapmaya başladık. Ailesine, arkadaşlarına, çevresine ve bütün insanlara örnek gösterilecek bir sporcudur. Herkes bir yerlere gelebilir. Ancak zirvede sadece ahlaklı ve özverili sporcular kalır. Diyarbakır’da Batmanlı sporcu İslam Üçan çok seviliyor. Bu başarıyla değil, anlakla alakalı bir şeydir. İslam’ın yaptığı antrenmanları profesyonel sporcular bile yapamıyor. Şu anda Amed Spor lisansıyla müsabakalara katılım sağlıyoruz. Son maçında Antalya’da Türkiye şampiyonu oldu ve Amed Spordan aldığı parayı köyündeki sporculara spor malzemesi alarak hediye etti. Allah onun yolunu ve bahtını açık etsin. Batman’da Çömçe Et Lokantası ve BB reklam olduğu sürece İslam Üçan’ın sırtı yere gelmez.” diye konuştular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ