Demokrat Zafer

Zoraki İttifaklar Yerel Seçimleri de Tehlikeye Atıyor!

Hiç bir makama aday olmayacağını açıklayan CHP Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Korkmaz son kez uyardı! Korkmaz; ”

“Seçim üstü yazmayayım diyorum ama birinin çıkıp da kral çıplak, olan bitene dur, aklınızı başınıza alın demesi lazım.
Maalesef hedefe varmak için her türlü şahsi ikbalden arınmış ortak akıl, uzlaşı kültürü artık CHP’de yok.
CHP Bursa ilçe ve il yönetim seçimleri esnasında ortaya çıkan zoraki ittifaklar kaybedilen genel seçimlerden sonra yerel seçimleri de tehlikeye atıyor.
Kendilerini partinin ve örgütün sahibi görenler, statükocular, kıdemli milletvekilleri, siyaseti meslek haline getirenler partiyi her her geçen gün dibe çekiyorlar.
Örgütün sesi yerine, benim adamım olsun ya da her türlü sonucu hesap ederek kendi ikbaline yönelik aday dayatmaları, iftira kampanyaları üç beş oyun bile çok önemli olduğu seçim üstü büyük kırılganlıklara neden oluyor.
Osmangazi, Yıldırım, Kestel, Orhangazi, Mustafakemalpaşa, Mudanya özelinde yaşananlar, istifa ve görevden almalar yaşananların tuzu biberi oldu.
Oysa ki geçtiğimiz seçimlerde çok az oy farklarıyla Osmangazi ve Büyükşehir’i kaybetmiştik. Bu dönem Sedat Yalçın’ın Refah Partisi büyükşehir adayı olması ve zoraki ittifakların olmaması şansımızı dengelemişken bu yaşananlar niye?
Partililerimizin birbirleri hakkında sosyal medyada söyledikleri yenilir yutulur gibi değil.
Korkum odur ki Bursa’da yaşanan kaosun mimar ve aktörleri bu sorunları çözemezler.
Bursa’da şahsi beklentisi olmadan, kimsenin adamı olmayacak siyasetçiler ve yöneticiler olmadıkça, milletvekilleri tarafsız kalmadıkça, az olsun ama bizim olsun diyen gedikliler kenara çekilmedikçe bu devran böyle gider ve olan Bursa ve CHP’ye olur.
CHP’nin gerçek sahibi olan partililerimize seslenmek istiyorum, daha ne kadar üç maymunu oynayacaksınız, hala kafanızı kumdan çıkarmanın vakti gelmedi mi?”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ