Demokrat Zafer

ULUDAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ALPER GEZERAVCI’YA MESAJ GÖNDERDİ

‘En’lerin okulu Uludağ Koleji yine farklı bir etkinliğe imza attı. Geçtiğimiz günlerde uzaya giden Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya mesaj yazan Uludağ Koleji öğrencileri, bu mesajları dilek balonu ile gökyüzüne bıraktı.

Bursa’da eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Uludağ Koleji, hayata geçirdiği farklı etkinlikler ve projelerle de dikkat çekiyor. Teknoloji ile birlikte dünya uzay çağına doğru hızla ilerlerken, öğrencilerin gelişen dünyaya daha hızlı ayak uydurması için birçok atölye çalışması gerçekleştiren okul, uzay bilimine ilgisi olan öğrencilerle yeni bir etkinliğe imza attı. 20 Ocak Cumartesi günü Uluslararası Uzay İstasyonu’na giriş yapan Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya mesajlarını göndermek isteyen Uludağ Koleji öğrencileri, sınıf öğretmenleri eşliğinde dilek balonları aracılığıyla duygu ve düşüncelerini gökyüzüne bıraktı.

ULUDAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, “İSTİKBAL GÖKLERDEDİR”

Yazdıkları notlarla Alper Gezeravcı’yı cesaretinden dolayı tebrik eden öğrenciler, ilerleyen yıllarda uzay çalışmaları içinde kendilerinin de olmak istediğini söylediler. Mesajlarının Alper Gezeravcı’ya ulaşmasını çok istediklerini ifade eden öğrenciler, etkinliğin sonunda hep birlikte “İstikbal göklerdedir” diyerek bağırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ