Demokrat Zafer

DSP BURSA ÖRGÜTÜ; “Nezaket Sınırları Aşılarak Bursa’yla mı Kucaklaşacağınızı Sanıyorsunuz!”

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş tarafından paylaşılan “DSP’den 100 kişiyi emeğimize kattık” paylaşımına ardından da gazetelerde yayınlanan haber sonrası DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı sert tepki gösterdi. Başkan Akıncı; ”Sosyal medya üzerinden gördüğümüz bir yazıda DSP ‘den 100 kişinin CHP ‘sine katıldığı ile ilgili paylaşımlar vardı. Kamu oyunu bu konuda aydınlatma ihtiyacı duyduk. Sadece DSP Parti üyesi olan 2 kişi vardır. Partimiz ile hiç bir bağı kalmamış kişileri DSP ‘li olarak göstermenin ne kadar etik olduğunu sizlere bırakıyorum. Demokratik Solcu demek, Vatan, Bayrak, Onur, Gurur, Dik Duruş demektir. Bu güne kadar hep sorumlu siyaset yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şimdi bizi izlemeye başlasınlar, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, İznik, Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçelerinde CHP ‘sinden istifa edip “Güvercin” yuvasına katılanları görsünler. Eğer rozet takmak için gayret sarf ediyorlarsa önce kendi partileri olan CHP’ye Kandil’de de rozet takılacakların olduğunu kendilerine öneriyorum.” dedi.

Akıncı sözlerinin devamında; “DSP’ den CHP’ ye büyük katılım adlı haber için daha önce yapmış olduğumuz paylaşımının anlaşılmaması nedeniyle şimdi bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.

1. Yıldırım ilçe Bşk Filiz AYDIN ( Aktif olarak görevdeydi )

2. İlknur GÜMÜŞTEN il yönetim kurulu üyesi ( aktif olarak görevdeydi )

3. Hanife BAĞŞİŞ geçmiş dönem il yönetim kurulu üyesi ( Parti içinde disipline uymadığı için kesin ihraç talebi ile görevden el çekildi )

4.Serkan AÇICI Öziplik-iş Sendikası Bursa eğitim Koordinatörü ( Partimiz ile hiç bir bağlantısı yoktur )

5. İsmail AKBULUT Belediye Bşk adayı MV adayı olduğunu iddia eden şahsı 10 yıldır DSP il başkanıyım kendisini hiç görmedim .

6. Adil YAVUZASLAN DSP önceki dönem Yıldırım ilçe bşk olduğu söylenen şahsı 10 yıldır DSP il başkanıyım kendisini hiç görmedim, kendisini hiç tanımıyorum.

7. Filiz ŞİŞMAN Ahıska Dernek Bşk ( Partimizle hiç bir bağı yoktur )

8. Mustafa DÜZEL DSP önceki dönem Mudanya ilçe Bşk ( 10 yıldır DSP il başkanıyım kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı )

Şimdi soruyorsunuz sadece il Bşk olarak siz mi tanımıyorsunuz? Örgütünüzden tanıyan hiç bir üyeniz de yok mu? İnanın DSP örgütü olarak bizlerin hiç bir ferdi böyle transfer olaylarına sosyal medyamızda getirmez ancak fotoğrafların sosyal medyasından paylaşılmasından ötürü yukarda yazılan her ismi ve fotoğraf karesini hafızalarımızda test ettik. Ve her arkadaşım yukarıda yazdıklarımı doğruladı. Bazı partilerde elbette ki; görüş ayrılıkları olabilir. Ben DSP İl başkanı olarak bizim partimize başka bir partiden gelen arkadaşlarımız için araştırma yapma gereği duyduğumdan, geldiği partinin ilgili birimlerine sormadan üyeliğini dahi yapmıyorum. Üzüntümüz CHP il yönetimin nede ilçe yönetimlerinin, kendi partilerine gelen şahıslarla ilgili olarak DSP örgütüne hiç bir bilgi dahi vermemesi, nezaket sınırlarını aşarak CHP ‘ ye geçmiş sadece 2’si aktif diğerleri de bir ara yolları kesişen 4 isim olmasına rağmen sanki çok büyük bir kitle geçiyor olmuşcasına haber yaptırılmasına gülüp geçiyoruz. Rozet takanlardan bir isimde bir ilçede 20 yıl bizim aday olarak gösterdiğimiz için belediye başkanı olmuş 2 seneyi doldurmadan başka bir siyasi partiye geçmişti. O isim arkasında DSP olduğu için seçildiğini de unutmuş! Kuramsal Genel Başkanımız Sayın Bülent ECEVİT ‘inde CHP ‘nin efsane Genel Başkanıydı. ECEVİT ‘ in hatıralarına gereken saygıyı duymayanlardan Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği beklenemez. DSP Bursa Örgütleri 17. ilçe ve Büyükşehirden son nefesine kadar ECEVİT ‘ in ruhunu yaşatacaktır. Bel altı yapılan Siyasi Ahlakı yerlere seren bu gibi sadece algı oluşturmaya yönelik gelişmeler, bu girişimlere çanak tutanları tuş eder. Biz DSP bayrağını Bursa Genelinde dün olduğu gibi yarınlarda da dalgalandırmaya devam edeceğiz. Kamuoyunu saygıyla selamlıyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ