Demokrat Zafer

TALATPAŞA LABORATUVARLAR GRUBU 28 YAŞINDA

Sağlık alanındaki yatırımlarıyla sektöre önemli katkı sağlayan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, 28’inci kuruluş yıldönümünü özel bir geceyle kutladı.

İzmir Arena’da gerçekleştirilen organizasyona Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu yönetici, doktor ve çalışanlarının yanı sıra; sağlık sektörünün temsilcilerinin de yer aldığı 200’ün üzerinde konuk katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven, emek ve özveriyle çalışan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Ailesi’ne teşekkür etti; Cumhuriyetin 100’üncü yılı ve grubun 28’inci kuruluş yılı mutluluğunu bir arada yaşadıklarını söyledi.

HİZMET KALİTESİNİ ARTIYORUZ

Başarının bir ekip işi olduğunu kaydeden Seven, “İzmir’de 28 yıldır etik değerlerimizden ödün vermeden kaliteli sağlık hizmeti sunuyoruz. 2024 yılında Bayraklı şubemizin zemin katına geçişi, Güzelbahçe şubemizin açılışı ve Karşıyaka şubemizin 575 metrekarelik yeni adresinde hizmet vermesiyle birlikte İzmir’de hasta ve hekim deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. 2023 yılı içinde cep telefonu aplikasyonumuz devreye alındı. Hastalarımız ve hekimlerimiz test ve tahlil sonuçlarına aplikasyon veya Web sayfamız üzerinden rahatlıkla ulaşabiliyorlar. 2024 yılında dijital olarak verdiğimiz hizmetler çeşitlenecek ve kalitesi artacak. Her alanda olduğu gibi bu alanda da yeniliklerin öncüsü olacağız. Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu desteklerinizle, hizmet kalitesini daha da yukarılara taşıyacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Aegean Band, yerli ve yabancı şarkılardan oluşan geniş repertuvarıyla katılımcılara keyifli saatler yaşattı. Gecede bir sürpriz yaparak sahnede gitarıyla sevilen şarkıları seslendiren Uzm. Dr. Serdar Seven’in oğlu Serhan Seven de performansıyla büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda Uzm. Dr. Serdar Seven, eşi Esra Seven, yıldönümü pastasını alkışlar eşliğinde kesti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ