Demokrat Zafer

Armis, Konforu Zirveye Taşıyan YatakModellerini Hotel Equipment Fuarı’nda Sergiliyor

Konaklama ve HotelEkipmanları Sektörü Antalya’da Buluştu

Türkiye’nin en büyük konaklama veağırlama sektörüne yönelik ihtisas fuarı olan Hotel Equipment – 34.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, bugünziyaretçilere kapılarını açtı. 16-19 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecekolan fuar, Armis’in katılımıyla otel misafirlerinin konforunu en üst seviyeyeçıkaran yatak modellerini sergileyecek. Armis, fuarda 1D11 numaralı stantta yeralacak ve 4 gün boyunca yurt içinden ve yurtdışından birçok ziyaretçiyiağırlayarak, sektördeki yenilikleri tanıtacak.

200’ünüzerinde katılımcıyı, yurt içinde 70 il ve yurt dışında 50’in üzerinde ülkeden25.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi amaçlayan Hotel Equipment – 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, AntalyaFuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

HotelEquipment – 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarınınkonaklama sektörü için çok önemli fuar olduğunu belirten Acme Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kürşat Batallı, “Fuaryurt içi ve yurt dışında ürünlerini pazarlamak isteyenler için bulunmaz birfırsat. Armis olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veren inovatif ürünlerinyanı sıra çok amaçlı yatak grubu ile otel ve hastaneler için özel üretimyapmaktayız. Yatak konforu, turistlerin tercihlerini etkileyerek konaklamadeneyimini belirleyen kilit bir faktördür. Armis olarak, tüm yataklarımızı aynıyüksek kalitede üretme konusundaki kararlılığımızla müşterilerimize güvenilirve kaliteli ürünler sunuyoruz. Bu tutum, markamızın sektördeki güvenilirliğiniartırırken turistlerin konfor beklentilerine daha etkili bir şekilde karşılık vermeyeteneğimizi güçlendiriyor” dedi.

Egeve Akdeniz bölgesinde her yıl yeni otel sayısının artması ve mevcut otellerinkonforunu artırmak için inovatif ürünler geliştirdiklerini belirten Batallı, her yıl otel yatak ve tekstilkategorilerinde yenilemeye gittiklerinin de altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ