Demokrat Zafer

EMSAN’DAN “LEZZET SEZONU”NA İMZA ATACAK YENİ KOLEKSİYONLAR EMSAN, EN YENİ KOLEKSİYONLARINI DÜZENLEDİĞİ SONBAHAR – KIŞ FUARINDA VİTRİNE ÇIKARDI!

Emsan, kahve fincanlarından mutfakta pratiklik sunan tencere setlerine, davet sofralarına şıklık katan çatal bıçak setlerinden elektronik ürünlere kadar müşterilerin ihtiyaçlarına cevap veren en yeni ürünlerini düzenlediği fuarda bayilerine tanıttı.

Emsan, Hilton İstanbul Bomonti Otel’de düzenlediği fuarda 2022-2023 Sonbahar Kış Koleksiyonlarını iş ortakları ile  buluşturdu. En yeni tasarımların görücüye çıktığı fuardaa 200’e yakın iş ortağı ve 1500’e yakın ziyaretçi katıldı.

Lezzet sezonunun en yenileri

“Lezzet Sezonu” başlığı ile, 7-8 Eylül 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Otel’de gerçekleşen fuara, 200’e yakın iş ortağı ve 1500’e yakın ziyaretçi katıldı. Steel Force tencere seti; Victoria serisi; kesme tahtası, süzgeç gibi yardımcı ürünlerin yer aldığı Benefito ve çelik servis seti Woody tanıtımı yapılan yeni ürünler arasında yer aldı.

Sofra grubundaTraditional kahvaltı takımı serisi; Oya, Pelin, Karmen, Twist, Yakut ve New Age yemek takımları; Alya, Storm ve Dolunay Çatal Kaşık Bıçak takımları fonksiyonel ve şık tasarımları ile fuarın en gözde ürünleri oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ