Demokrat Zafer

ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI OKUMA ATÖLYESİ “MASAL KAHRAMANLARININ PEŞİNDE” 19 OCAK’TA İBB SAMİHA AYVERDİ KÜTÜPHANESİ’NDE!

İBB Samiha Ayverdi Kütüphanesi’nde gerçekleştireceği “Masal Kahramanlarının Peşinde” başlıklı atölyede çocuklarla yaratıcı okuma üzerine bir çalışma yapacak.

ÇOCUKLAR İÇİN

YARATICI OKUMA ATÖLYESİ

“MASAL KAHRAMANLARININ PEŞİNDE”

19 OCAK’TA

İBB SAMİHA AYVERDİ KÜTÜPHANESİ’NDE!

Dinozor Çocuk ve Dinozor Genç Yayınları Editörü Nihal Ünver’in çocuklara yönelik düzenlediği “Masal Kahramanlarının Peşinde” başlıklı yaratıcı okuma atölyesi, 19 Ocak Cuma günü saat 16.00’da Bayrampaşa’da bulunan İBB Samiha Ayverdi Kütüphanesi’nde gerçekleşecek! İBB Kütüphane işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz atölye çalışmasında 7- 12 yaş aralığındaki çocuklar, Dinozor Çocuk’tan çıkan ve hikâyesi kütüphanede geçen Bir Zamanlar Okumayı Sevmeyen Çocuk kitabının hikâyesi üzerine konuşacak, yeni masallar yazacak ve masallarını resme dökecekler.

Ayrıntı Yayınları’nın çocuk kitapları markası Dinozor Çocuk ve ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’in editörü Nihal Ünver, 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 16.00’da Bayrampaşa’da bulunan İBB Samiha Ayverdi Kütüphanesi’nde gerçekleştireceği “Masal Kahramanlarının Peşinde” başlıklı atölyede çocuklarla yaratıcı okuma üzerine bir çalışma yapacak.

7- 12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik atölyede katılımcılar, Karine Tournade’in yazdığı, Loren Bes’in resimlediği Bir Zamanlar Okumayı Sevmeyen Çocuk kitabının hikâyesi üzerinden sohbet edecek; okudukları hikâyelerdeki kahramanlar ve ünlü karakterler üzerine konuşacaklar. Ardından renkli ve birbirinden farklı nesnelerle bir masal yolu çizecek olan çocuklar, bu masal yolunda adım adım kendi masallarını oluşturup anlatacaklar. Etkinlik çocukların masallarını resme dökmeleriyle sona erecek.

BİR ZAMANLAR OKUMAYI SEVMEYEN ÇOCUK

Hugo heyecanla hediye paketlerini açmak için salona koştu. O paketlerde neler olduğunu çok… Yok yok, merak etmiyordu. Çünkü neler olduğunu biliyordu. Annesi, babası, büyükannesi ve geri kalan herkes ona doğum günü hediyesi olarak kitap almıştı. O renkli, düz dikdörtgen paketlerin içinde ne olduğu bir bakışta anlaşılıyordu işte. Hugo bundan ne zaman kurtulacağını gerçekten merak ediyordu. Ne yani kitap okumadan yaşanamaz mıydı? Yemek miydi sanki bu! Sevmiyordu okumayı işte, ne var bunda?

Adres:  Cevatpaşa Mah. Eski Edirne Asf.No: 381 D:A Bayrampaşa/İstanbul

Bilgi için:      ayrintiyayingrubu.com/dinozor-cocuk

instagram.com/dinozorcocuk

facebook.com/dinozorcocuk

twitter.com/dinozorcocuk

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ